reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

U mnie biało 🫠 niby człowiek wiedział a jednak ehhh

Załączniki

• IMG_20250430_093249061.jpg
    IMG_20250430_093249061.jpg
    853,9 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_20250430_091337485.jpg
    IMG_20250430_091337485.jpg
    922,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Wszystko wskazuje na to że ta owulacja była według testów, nie według USG. Chyba że dziś dostanę 🐵 to zwrócę pani dr rację. Jeśli w czwartek nie widziała znaków owulacji to powinno być świeżo po.
Progesteron ponad 16 wskazuje na owulację. Nawet jakby testy nie wychodziły, to progesteron nie kłamie (bo nie przyjmujesz dodatkowego). Więc nawet jeśli pani doktor „nie skupiała się na owulacji” i nie zauważyła, że jest świeżo po (bo dominujący pęcherzyk musiałaby zauważyć, chyba że w ogóle nie patrzyła na jajniki), to tak czy siak, nawet jak dzisiaj dostaniesz @, nie miała racji i nic jej nie zwracaj 😉

reklama
Progesteron ponad 16 wskazuje na owulację. Nawet jakby testy nie wychodziły, to progesteron nie kłamie (bo nie przyjmujesz dodatkowego). Więc nawet jeśli pani doktor „nie skupiała się na owulacji” i nie zauważyła, że jest świeżo po (bo dominujący pęcherzyk musiałaby zauważyć, chyba że w ogóle nie patrzyła na jajniki), to tak czy siak, nawet jak dzisiaj dostaniesz @, nie miała racji i nic jej nie zwracaj 😉
Cieszę się że była bo Pani Dr trochę mnie zasmuciła, już nie wiedziałam co myśleć o testach. Teraz ten progesteron i brak okresu daje mi jakieś nadzieje że testy dają radę u mnie :)

Do góry