LadyStrejser
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W maju bocian przyleci z upragnionym bobasem, musisz wypatrywaćU mnie białoniby człowiek wiedział a jednak ehhh
Progesteron ponad 16 wskazuje na owulację. Nawet jakby testy nie wychodziły, to progesteron nie kłamie (bo nie przyjmujesz dodatkowego). Więc nawet jeśli pani doktor „nie skupiała się na owulacji” i nie zauważyła, że jest świeżo po (bo dominujący pęcherzyk musiałaby zauważyć, chyba że w ogóle nie patrzyła na jajniki), to tak czy siak, nawet jak dzisiaj dostaniesz @, nie miała racji i nic jej nie zwracajWszystko wskazuje na to że ta owulacja była według testów, nie według USG. Chyba że dziś dostanęto zwrócę pani dr rację. Jeśli w czwartek nie widziała znaków owulacji to powinno być świeżo po.
Ja tu coś widzę, tylko na zdjęciu ciężko powiedzieć czy różowa czy szarawa…Zrobiłam test i sama nie wiem… czy ja mam zwidy? Czy to fabryczna? Dajcie znać
Ja te gnojki od marca widujeW maju bocian przyleci z upragnionym bobasem, musisz wypatrywać![]()
U mnie nawet bezczelnie po działce chodzi taki jedenJa te gnojki od marca widuje![]()
No właśnie… sama nie wiem, nie chcę się nakręcaćJa tu coś widzę, tylko na zdjęciu ciężko powiedzieć czy różowa czy szarawa…![]()
No to pozostaje Ci czekać i sikać dalej, albo pójść na beteNo właśnie… sama nie wiem, nie chcę się nakręcać
Cieszę się że była bo Pani Dr trochę mnie zasmuciła, już nie wiedziałam co myśleć o testach. Teraz ten progesteron i brak okresu daje mi jakieś nadzieje że testy dają radę u mnieProgesteron ponad 16 wskazuje na owulację. Nawet jakby testy nie wychodziły, to progesteron nie kłamie (bo nie przyjmujesz dodatkowego). Więc nawet jeśli pani doktor „nie skupiała się na owulacji” i nie zauważyła, że jest świeżo po (bo dominujący pęcherzyk musiałaby zauważyć, chyba że w ogóle nie patrzyła na jajniki), to tak czy siak, nawet jak dzisiaj dostaniesz @, nie miała racji i nic jej nie zwracaj![]()