reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Heloł!

Młody o 5 zrobił mi pobudkę,śmiał się i ciągle tylko bababababa;-)Nie ma litości dla mamusi,oj nie ma:-D
Na 12 idziemy do pediatry,bo ten jego kaszel jest okropny,chyba ma oskrzela już zajęte...a na 14 do neurologa.To fajnie się rozpoczyna ten tydzień....

Całuski dla Was:tak:

reklama
bry :-)
alez u nas dzis mroz pierwszy raz wyciagnelam czapki rekawiczki i kombinezon jak szlismy do p-kola...
jak moje dziecko marudzi no szok mam nadzieje ze to chwilowe przez zeby bo przeciez taki grzeczny byl...
teraz jak nie ma mleka juz to jest histeria normalnie...
baby zdrowka :tak:
mamusiadorusia 3mam kciuki zeby to nie byly oskrzela
ducha wspolczuje internetu ja za chwile przeprowadzka i zanim wszystko przelacza tez pewnie bede z 3tyg czekac

no wlasnie, ja tez musze obszukac chate i znalezc wszystkie czapki, szaliki, noz naprawde, rano i wieczorem juz mrozik.. brrrrr zaczyna sie.. i pewnie znowu bedzie akcja 'zima zaskoczyla drogowcow', nie mam jeszcze opon zmienionych, ech..

moje dziecie cudne w dzien, taki aniolek, ze az nie do wiary, ze w nocy mi tak daje popalic. najcudniejsze, kochane stworzonko, grzeczne, rozesmiane, i ladnie spi - co prawda rzadko kiedy dluzej niz godzine-poltorej, no ale troche odpoczynku mam z nim :-) no i broi, lata po calym domu i balagan robi ;-) heheheh

asiunia, wez rozwin temat - ty chcesz do gdyni na miesiac? ale dlugie wakacje :-) fajnie :-) kurcze, znam pare osob, co wynajmuja, ale czy akurat beda miec wolne mieszkanie? ale masz racje, to zawsze drogo wychodzi... ok 1000 na pewno zwykle mieszkanie, a lepsze, jak powiesz jeszcze, ze to na wakacje, to ci i 2, i wiecej zaspiewaja! ciezki temat ogolnie, ale na kwaterach podobnie chyba.. chociaz ja chyba bym kwatery obstawiala mimo wszystko ;-) tzn wlasnie jastrzebia gora, ustka, leba.. do gdanska samolotem, a potem jakos pociagiem, 'pks'em.. zreszta ja moglabym cie podrzucic :-) no ale miesiac na zadupiu siedziec to tez nuda troszke :-) a z kolei miesiac w gdyni nawet, wakacyjnie?? hehe ;-)
a co mam rozwinac? :-D myslalam o wakacjach tanim kosztem zeby polaczyc wszystko za czym tesknie polska-morze-wakacje :tak: nie chcialabym gdzies miesiac w domku w lesie spedzic bo przy pochmurnych dniach zawsze w miescie bedzie co robic... Mezowi ten pomysl sie nie zbyt podoba bo on jednak jak Polska to tylko - Poznan :blink::baffled: a ja bym tak sie chciala z domu wyrwac na dluzej... Gdybym miala rodzine kora mnie przyjmie w PL to bym wogole takich opcji nie rozwazala ale wiecie jak to u mnie wyglada, juz kiedys pisalam. ;-)

ducha dzieci musza same. sa cwiczenia ktre pomoga im to zalapac. Ale i tak ''pojda'' jak beda gotowe :tak:;-)

ja tylko kladlam na macie odkad mieli miesiac, zaczynali pelzac na niej majacok 3,5-4 mies. i od pelzania do raczkowanie ok 1,5-2mies, potem wstawanie przy meblach i chodzik :-) taki schemat kazdy z moich trzech.

jak Adi zaczął pełzać (dzięki zabawkom które miał wokół siebie i musiał po nie siegać) to wyladował na podłodze i powoli zaczął raczkować ok. 1-1,5 mies.

Asiunia gdybyś mieszkała blizej to dałabym Ci klucze do mojego mieszkania:-) jak my jesteśmy tutaj to i tak stoi puste

no ja też kładłam, ale On nie chciał leżeć na brzuchu, wściekał się... a teraz siedzenie i bujanie się jest na topie... :-D

reklama
baby, raczkował jak miał 1 - 1,5 m-ca?! :szok: chyba coś źle zrozumiałam
a ja cierpliwie poczekam, aż Tymcik sam raczy chcieć :tak:.

Do góry