reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Heloł!

Młody o 5 zrobił mi pobudkę,śmiał się i ciągle tylko bababababa;-)Nie ma litości dla mamusi,oj nie ma:-D
Na 12 idziemy do pediatry,bo ten jego kaszel jest okropny,chyba ma oskrzela już zajęte...a na 14 do neurologa.To fajnie się rozpoczyna ten tydzień....

Całuski dla Was:tak:

reklama
bry :-)
alez u nas dzis mroz pierwszy raz wyciagnelam czapki rekawiczki i kombinezon jak szlismy do p-kola...
jak moje dziecko marudzi no szok mam nadzieje ze to chwilowe przez zeby bo przeciez taki grzeczny byl...
teraz jak nie ma mleka juz to jest histeria normalnie...
baby zdrowka :tak:
mamusiadorusia 3mam kciuki zeby to nie byly oskrzela
ducha wspolczuje internetu ja za chwile przeprowadzka i zanim wszystko przelacza tez pewnie bede z 3tyg czekac

no wlasnie, ja tez musze obszukac chate i znalezc wszystkie czapki, szaliki, noz naprawde, rano i wieczorem juz mrozik.. brrrrr zaczyna sie.. i pewnie znowu bedzie akcja 'zima zaskoczyla drogowcow', nie mam jeszcze opon zmienionych, ech..

moje dziecie cudne w dzien, taki aniolek, ze az nie do wiary, ze w nocy mi tak daje popalic. najcudniejsze, kochane stworzonko, grzeczne, rozesmiane, i ladnie spi - co prawda rzadko kiedy dluzej niz godzine-poltorej, no ale troche odpoczynku mam z nim :-) no i broi, lata po calym domu i balagan robi ;-) heheheh

asiunia, wez rozwin temat - ty chcesz do gdyni na miesiac? ale dlugie wakacje :-) fajnie :-) kurcze, znam pare osob, co wynajmuja, ale czy akurat beda miec wolne mieszkanie? ale masz racje, to zawsze drogo wychodzi... ok 1000 na pewno zwykle mieszkanie, a lepsze, jak powiesz jeszcze, ze to na wakacje, to ci i 2, i wiecej zaspiewaja! ciezki temat ogolnie, ale na kwaterach podobnie chyba.. chociaz ja chyba bym kwatery obstawiala mimo wszystko ;-) tzn wlasnie jastrzebia gora, ustka, leba.. do gdanska samolotem, a potem jakos pociagiem, 'pks'em.. zreszta ja moglabym cie podrzucic :-) no ale miesiac na zadupiu siedziec to tez nuda troszke :-) a z kolei miesiac w gdyni nawet, wakacyjnie?? hehe ;-)
a co mam rozwinac? :-D myslalam o wakacjach tanim kosztem zeby polaczyc wszystko za czym tesknie polska-morze-wakacje :tak: nie chcialabym gdzies miesiac w domku w lesie spedzic bo przy pochmurnych dniach zawsze w miescie bedzie co robic... Mezowi ten pomysl sie nie zbyt podoba bo on jednak jak Polska to tylko - Poznan :blink::baffled: a ja bym tak sie chciala z domu wyrwac na dluzej... Gdybym miala rodzine kora mnie przyjmie w PL to bym wogole takich opcji nie rozwazala ale wiecie jak to u mnie wyglada, juz kiedys pisalam. ;-)

ducha dzieci musza same. sa cwiczenia ktre pomoga im to zalapac. Ale i tak ''pojda'' jak beda gotowe :tak:;-)

ja tylko kladlam na macie odkad mieli miesiac, zaczynali pelzac na niej majacok 3,5-4 mies. i od pelzania do raczkowanie ok 1,5-2mies, potem wstawanie przy meblach i chodzik :-) taki schemat kazdy z moich trzech.

jak Adi zaczął pełzać (dzięki zabawkom które miał wokół siebie i musiał po nie siegać) to wyladował na podłodze i powoli zaczął raczkować ok. 1-1,5 mies.

Asiunia gdybyś mieszkała blizej to dałabym Ci klucze do mojego mieszkania:-) jak my jesteśmy tutaj to i tak stoi puste

no ja też kładłam, ale On nie chciał leżeć na brzuchu, wściekał się... a teraz siedzenie i bujanie się jest na topie... :-D

reklama
baby, raczkował jak miał 1 - 1,5 m-ca?! :szok: chyba coś źle zrozumiałam
a ja cierpliwie poczekam, aż Tymcik sam raczy chcieć :tak:.

Do góry