reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

spadam do domu zaraz wyściskać mojego Szkraba :-D no i Pan od internetu obiecał, że dzisiaj to już na pewno do mnie zajdzie, więc trzymajcie kciuki:baffled:.
papa, miłego popołudnia i wieczoru i spokojnych nocek. Cmoki.

reklama
Dziewczynki chwalimy sie a co !moje kochanie ma juz 2giego zabka ,wyszedl bez goraczki ,bez placzu ,niezle nas zaskoczyl.Szmiejemy sie z malzem ze to jakis kolejny etap, moje dzieciatko skonczylo wiek niewinnosci i jest juz duuzym dzidziusiem ,ale lezka za bazebna szczenusia sie kreci i tak:) ...

Asuiunia to moglybysmy sie spiknac w Krakowie jak przyjedziesz do babay baby a nas tez kiedys moze przenocujesz;))) ?????pytam z taka pewna niesmialoscia..... ,a ja w przyszlosci moge przenocowac w wawie w mieszkaniu brata ktore czesto stoi puste.

Melduję się po lekarzach
1.u pediatry ok.,kaszel jest,ale osłuchowo jej Lolo czysty.Mówiłam,że dziwne jest dla mnie to,że jak kaszle a ja go przechylę główką do dołu to takie zielone okropniste gluty z nosa wtedy wylatują,a z buzi żadna flegma ani nic takiego...;-)No i ma cały stan zapalny chyba w zatokach,skoro oskrzela czyste...sama nie wiem.

2.u neurologa też wsio ok.ale musimy zrobić na szybko usg główki,bo ciemiączko już zarasta,no i za 3 m-ce do kontroli

baby-a Ty w samym Kraku masz mieszkanko?Bo ja często w Nowej Hucie u Kuzynostwa przesiaduję:tak:

asiunia-plany na wakacje już masz,to co będziesz teraz robić???

wilmek-dobry mróz nie jest zły;-)

Dziecko zasnęło po neurologu,Marysia ogląda płyty po angielsku,chyba złapała bakcyla,bo jak na prawie 4 letnie dziecko to nieźle sobie z nim poczyna,no i ten akcent...:-)
Lecę pocykać fotki co mam powystawiać na allegro...Już trochę zarobiłam na świąteczne niespodzianki:rofl2:

baby dzieki ale mnie pomorze interesuje :-D nelka dzieki za zaproszenie ale nie wiem czy jestes swiadoma ze moje nocowanie to nocowanie jeszcze 2och niefornych prosiaczkow i jednego starego knura :-D haha

jak juz tak sie oferujecie to moze ktos z Poznania? Ma mieszkanie do wynajecia, to odrazu rodzinke w poznaniu zalicze i potem do Gdyni i potem do nati na materace, do aenye na kaszuby, do baby, neli i kto tam jeszcze moje stadko chce przygarnac :-D:-D:-D

a jeszcze moge zaoferowac domek w borach tucholskich lub działkę nad morzem ale na działce nic oprócz pokrzyw :-D:-D:-D

nie no latem to już po remoncie to nawet łózko byś dostała :-)

reklama
Do góry