reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

spadam do domu zaraz wyściskać mojego Szkraba :-D no i Pan od internetu obiecał, że dzisiaj to już na pewno do mnie zajdzie, więc trzymajcie kciuki:baffled:.
papa, miłego popołudnia i wieczoru i spokojnych nocek. Cmoki.

reklama
Dziewczynki chwalimy sie a co !moje kochanie ma juz 2giego zabka ,wyszedl bez goraczki ,bez placzu ,niezle nas zaskoczyl.Szmiejemy sie z malzem ze to jakis kolejny etap, moje dzieciatko skonczylo wiek niewinnosci i jest juz duuzym dzidziusiem ,ale lezka za bazebna szczenusia sie kreci i tak:) ...

Asuiunia to moglybysmy sie spiknac w Krakowie jak przyjedziesz do babay baby a nas tez kiedys moze przenocujesz;))) ?????pytam z taka pewna niesmialoscia..... ,a ja w przyszlosci moge przenocowac w wawie w mieszkaniu brata ktore czesto stoi puste.

Melduję się po lekarzach
1.u pediatry ok.,kaszel jest,ale osłuchowo jej Lolo czysty.Mówiłam,że dziwne jest dla mnie to,że jak kaszle a ja go przechylę główką do dołu to takie zielone okropniste gluty z nosa wtedy wylatują,a z buzi żadna flegma ani nic takiego...;-)No i ma cały stan zapalny chyba w zatokach,skoro oskrzela czyste...sama nie wiem.

2.u neurologa też wsio ok.ale musimy zrobić na szybko usg główki,bo ciemiączko już zarasta,no i za 3 m-ce do kontroli

baby-a Ty w samym Kraku masz mieszkanko?Bo ja często w Nowej Hucie u Kuzynostwa przesiaduję:tak:

asiunia-plany na wakacje już masz,to co będziesz teraz robić???

wilmek-dobry mróz nie jest zły;-)

Dziecko zasnęło po neurologu,Marysia ogląda płyty po angielsku,chyba złapała bakcyla,bo jak na prawie 4 letnie dziecko to nieźle sobie z nim poczyna,no i ten akcent...:-)
Lecę pocykać fotki co mam powystawiać na allegro...Już trochę zarobiłam na świąteczne niespodzianki:rofl2:

baby dzieki ale mnie pomorze interesuje :-D nelka dzieki za zaproszenie ale nie wiem czy jestes swiadoma ze moje nocowanie to nocowanie jeszcze 2och niefornych prosiaczkow i jednego starego knura :-D haha

jak juz tak sie oferujecie to moze ktos z Poznania? Ma mieszkanie do wynajecia, to odrazu rodzinke w poznaniu zalicze i potem do Gdyni i potem do nati na materace, do aenye na kaszuby, do baby, neli i kto tam jeszcze moje stadko chce przygarnac :-D:-D:-D

a jeszcze moge zaoferowac domek w borach tucholskich lub działkę nad morzem ale na działce nic oprócz pokrzyw :-D:-D:-D

nie no latem to już po remoncie to nawet łózko byś dostała :-)

reklama
Do góry