reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam,

padam na pysk. Od rana kroję sałatkę. Wróciliśmy ok 1 a Gaba wstała o 5 :confused2: Jeszcze zaraz pizzę na obiad robię, bo M sobie zażyczył.

[h=6]Dzisiaj Gaby imieniny. Miał być super wesoły dzień, tzn jest wesoło, cieszę się, ale jednocześnie jest mi smutno. Wczoraj się dowiedziałam, że umiera moja ciocia :( Mama włąśnie pojechała do niej do szpitala. O ile przeżyła noc, bo nawet nie chcieliśmy dzwonić i pytać. Najlepsza przyjaciółka mojej mamy, od podstawówki, w dzieciństwie często ich odwiedzaliśmy, zżyci byliśmy bardzo. Kilka lat temu mama się z nią o coś skłóciła i nie miały kontaktu, jakaś ostra kłótnia. I teraz mama pojechała. O chorobie ciocia dowiedziała się miesiąc temu i tak się szybko wszystko rozwinęło. Nawet sobie nie wyobrażam, co czuje rodzina i co czuje ktoś, kto wie, że umiera ;( Musiałam się wygadać. Nie chcę żeby dzisiaj był smutny dzień.
[/h]

cucu- przykro mi ehh to zycie....

nati - a co taka prawda hehe
laski z serniczkami zaraz jestem.... tylko jakas torpede odpale.... a ja mam dzisiaj placek "popapraniec" i pychotka normalnie :rofl2: w ciescie troche maku ( znikome ilosci ja akurat maku nie lubie a tutaj przjedzie) i wiorki kokosowe i kakao i czekolada i orzechy.... mniammmmmmmmm:sorry:
antonina- migrena nic dodac nic ujac czesto po wymiotach przechodzi.... ja tam pedze do lekarza w tym tyg po leki nie mam zamiaru sie meczyc juz

hej hej. Kurcze mam tylko 10min na kompa odkad brat przyjechal... ehh...:confused2:

dziewczyny wlasnie tutaj sobie siedze i patrze na mieszkania/domki do wynajecia na lato gdzies w Trojmiescie. Gdynia, Sopot itp. I tak wlasnie patrze w czasie poza sezonem czyli np czerwiec mieszkanie w Srodmiesciu w Gdyni na 14dni wynioloby mnie 1800zl :shocked2: to jest jakies £350 funtow a za tyle to mam wakacje na majorce tu od nas... No i mam pytanie czy ktoras z was wie gdzie taniej moge wynajac jakies mieszkanko blisko do morza. Nie musi byc mega piekne, bede bez auta to zebym umiala sie autobusami przemieszczac:-D ktos z tamtych okolic tu jest i moze pomoc? Czy odradzacie ten pomysl wogole? Bo ja chce do polski no... a w Poznaniu nie chce spedzac wakacji, bo w 3miescie chociaz morze jest :-D

please help na pw albo tu ;-)

Asiunia- popytam ale w sezonie jak wynajmujesz to ok 100 zł zadobę a na jak dlugo? bo jak na miesiąc to na "czarnym" rynku

a moja mała od wczoraj ma ciągle palce w buzi nawet na basenie :-(

reklama
Do góry