reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

kocham te teksty szkrabów:) Natusia też już zaczyna zdania smiesznie budować, najśmieszniej wychodzą kiedy mówi w pierwszej osobie, np pytajac mnie gdzie idę pyta jak ludź "gdzie idziesz mamo" a jak chce by wymyślić jej cel (uwielbia bawic się,że chodzi do sklepu, szkoły,pracy, w różnych częściach pokoju się znajdują;) ) pyta wtedy "gdzie idzie ja mamo?";-)

reklama
Eywa super takie dyskutowanie ;) mnie też się strasznie podoba jak Adi tak ładnie odmienia :)

Kozica świetnie :)

kupiliśmy Adiemu puzzle i powiedziałam mu, żeby poszedł się cioci pochwalić a on do niej:
"ciociu te puzle są niezwykłe"

a dzisiaj oglądał chmury jak byliśmy na placu zabaw i w pewnym momencie:
"mamusiu zobacz piękne chmury"

Witajcie dziewczynki .Oj długo mnie nie było ,chyba z 2latA...Pamiętacie mnie troszkę co ??
Co u Was kochane ?Jak Wasze szkraby słodkie ?
Moja Oliwka to już taka DZIEWCZYNKA a nie dzidziuś.Mówi pięknię ,chodzi do żłobka ,refluks,alergie -wszystko się skończyło .
Ja pracuję ,przeprowadziliśmy się ,a ponadto jutro moja córeczka wyjeżdza nad morze z tata i z teściową ,ja dojeżdzam do nich w piątek -pierwszy raz na tak długi czas się rozstaniemy .
Już mi się płakać chcę ,ale z drugiej strony cieszę się ze bede mogła cały ten czas poświęcic w końcu sobie .
Ale i tak będę płakać

hejo

odświeżam wątek. od lat nikt tu nic nie pisał. może przyjdzie komuś powiadomienie o nowym poście.... i się odezwie.
pięc lat minęło dziewczęta i łezka się w oku kręci jak przypomnę sobie tamten czas. naprawdę dzięki temu forum, Wam no i oczywiście WĄTKOWI ZAKUPOWEMU miło wspominam tamten czas... a teraz....
Life goes on!

Kochana, wieki tu nie wchodziłam, ale na fb ciągle jesteśmy z dziewczynami i rozmawiamy :)

Co u Ciebie?
Wpadnij do nas n fb

Do góry