reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

asia, super pazurki! A da rade w takich przy dzieciach operowac? ;-)
wiesz co to chyba kwestia przyzwyczajenia. Ja umiem bez pazurow cos drapnac, a z np nie :-) ale to wiesz co kto lubi. Widzisz moje paznokcie jakie sa male jak naturalne. Poprostu czuje sie bardziej kobieco jak mam je zrobione i dlon nie wydaje sie taka pulchna :-D

my nie mamy kredytow i do pracy powinnam wrocic nie zeby je splacac tylko zeby na lepszym standarcie poprostu zyc. Mysle ze u wielu tez tu chodzi nie o kredyt do splacania a poprostu poprawe standartu zycia. Bo my np z 1 wyplaty przezyjemy, ale oszczednie. A ja lubie troche poszalec w sklepie czy na ebayu a nie patrzec ciagle w portfel. No i to auto wciaz chce a je tez trzeba utrzymac (paliwo + ubezpieczenie + podatek) wiec temu dyecyduje sie na 'mniejsze zlo' i biore dziewczynke do opieki. Nie powiem wolalabym wiecej i z czasem trzeba bedzie wrocic do normalnej pracy bo potrzeby rosna, ale pluki dzieciaki male (chodzi glownie Madi) chcialabym jak najdluzej byc w domu. Moim zdaniem najlepszy wiek na powrot do pracy i danie dziecka do prezedszkola to 2-3lata wiec do tego czasu chcialabym byc z Madim ;-)

reklama
też bym chciała polepszyć sobie tylko nie mam jak :-(, ale właśnie w wieku 2-3 lat idę do pracy/zakładam firmę i będzie ok a wcześniej m zmieni pracę:-)

baby to teraz ruszajcie z Adim na podboj IR;)

mitaginka wiesz juz dio ktorego oddzialu idziesz? kiedy zaczynasz, w pon?
ja chyba w czw:) jeszcze moze jeden dzien przeciagne hahahah

kurde dziewczyny, znów ta sama akcja!:/ półgodzinne zalewanie się łzami , podobna godzina, o co biega???
Problemy, problemami, ale Natka dziś dostała pakę wielką ciuchów 80-92 od kuzynki męża,większość hm i next:) nic nie zniszczone, piękne po prostu! kombinezon śliczny, kurtki bluzy spodenki czapeczki sukienki,łał! już nic nie kupuje:)))teraz popiorę ,posegreguje dokładnie rozmiarami, aż mam ochotę to zrobić:)

Baby super,że podróż udana
Nati a propo męża, mój za to na odwrót, przy Natce robi wszystko, sam z siebie(znów ją kąpie:) ) a w domu jak nie powiem to palcem nie ruszy, ale póki w domu siedzę to mi to odpowiada, tak mało ma czasu po pracy,że wolę ,żeby się córeczką pobawił niż przy garach stał;)

A ja jutro do pracy....

jakoś sie specjalnie nie przygotowuje bo to tylko na 4h, tzn "kostium" juz sobie przygotowałam zeby jutro nie tracić czasu

a jeszcze na 9 mamy wizyte u okulisty z Nadią (przyjął nas w drodze wyjątku bo normalnie ma zapisy na grudzień) potem mąż z małą do domu a ja do pracy...

reklama
Do góry