reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Jaka piękna pogoda u nas-bezwietrznie i słoneczko świeci...najlepszy czas na choroby:dry: My już po spacerze,zaraz chwytam za obiad,tylko co tu dziś wymyślić...nie mam zielonego pojęcia,chyba jakąś zapiekankę na szybko,bo weny brak.
Mam stos prasowania,która chętna;-)???

aenye-zdrówka dla dzieci.Z tym kaszlem to współczuję,moja jak zacznie na jesień kaszleć to kończy na wiosnę,już pisałam o tym.Pije Fosidal=Eurespal i to choć trochę pomaga.Oczywiście Zyrtec na noc i jak narazie jest ok.Dziś idziemy się osłuchać po p/kolu...

aneczkaaa-ja bym nie miała odwagi oddać dziecka do żłobka..podziwiam,podziwiam... Koleżanka pracuje w żłobku i masakra co tam się wyprawia z dzieciakami..ale nie będę Cię denerwować;-)

nati-to Asiunia spoooooookooooojna,że hej,fajnie mieć takie dziecko-choć ja na moje też nie narzekam:-D

eywa-szkoda,że noc do bani,ale to pewnie przez brzuszek,zobaczysz jak będzie
dzisiaj

Dobra,uciekam,zajrzę wieczorem jak mnie małż nie wykończy:-D,oczywiście na +....

reklama
Asiunia- śliczne pazurki, muszę siostrę poprosić by mi zrobiła ale musiałabym jej wszystko kupic no oprócz pilników bo juz się nie zajmuje tym . niby mój mąż twierdzi że umie bo kiedyś robił ale jakoś mu w tej akurat kwesti nie wierzę.

nati to taniej ci wyjdzie jak pojdziesz do kosmetyczki! Ja za same zele i duperele w PL jak kupowalam tracilam ponad 300zl. a gdzie lampy i cala reszta;-) ja sama chcialam ostatnio wybrac sie do kosmetyczki ale oni tutaj kobia troche inaczej, a ja potrzebuje kamulfujacy zel bo mam za krotka swoja plytke wiec zmusilam sie i zrobilam sama:-)

nati, a czego ten Twój mąż nie umie?! Pasemka Ci robi, paznokcie umie... marnuje się chłop w tym Tesco :tak:. Ha, już wiem, dzieciem się nie umie zająć :-D:-D:-D - mała złośliwość, sorki :-).

A ja mam dzisiaj mega kryzys, no zatęsknię się za tym moim małolatem!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze 40 minut i startuję, później 25 minut w aucie i Go wyściskam!!!! :-D jeśli nie będzie spał of course...

asiunia ładne, ładne :tak: ładny również nowy awatarek ;-)

ja jutro idę do fryzjera i chyba skuszę się na grzywkę :-D
M. ma urlop, bo potem jedziemy na usg nerek Tysi (znów kontrola, proszę o mocne kciukasy)
brzuch boli (mam nadzieję, że to stres), chwilami aż słabo mi się robi :szok:

morgaine tak, nasz czas nadchodzi...:confused2:
aeyne co czytam Twój post to piszesz, że dałaś Nurofen lub Ibum :-D albo generalnie jakiś lek :tak:

ok, spadam na solarium, bo M. dzisiaj wcześniej w domu

asia, super pazurki! A da rade w takich przy dzieciach operowac? ;-) Ja mam krotkie, a i tak czasem Malude jakos zaczepie. Nie wiem, chyba bym nie potrafila sie poruszac z takimi :shocked2::confused2: Poza tym, ja mam slabe i chyba by mi bylo szkoda niszczyc tymi zelami. Nawet jak pomaluje to czuje sie jakbym miala kilogram lakieru i rece jakies ciezkie i jakos niewygodnie :szok::sorry2:

mamusiadorusia, a ja bym chciala wiedziec co sie w zlobkach wyprawia...? :confused: Tez mysle, zeby kiedys Mala dac, ale niech troche podrosnie, bo jak taka mala dam to czuje, ze pewnie jakos srednio sie beda zajmowac i pewnie bedzie lezala caly dzien... a jak bedzie juz smigala, to sila rzeczy beda sie musieli nia zajmowac... :blink:

Dziolchy, wspolczuje Wam powrotow do pracy! :-( My nie mamy kredytow itp i dlatego sobie moge pozwolic na prace np 1 dzien w tyg i dzieki Bogu. Serce by mi peklo jabym miala Ja zostawic komus na pastwe losu... Serio wspolczuje... :/

mitaginka tak to chyba ze stresu. ja tez ogromnie sie stresowalam, ale stwierdzilam ze dwa razy juz to przerabialam i stres tylko wsio pogorszy bo mloda moze to czuc i olalam to i sie nie stresuje. bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze.

asiunia nie no roznica miedzy bifor i after jest znaczna:) !piknie!

asia, super pazurki! A da rade w takich przy dzieciach operowac? ;-) Ja mam krotkie, a i tak czasem Malude jakos zaczepie. Nie wiem, chyba bym nie potrafila sie poruszac z takimi :shocked2::confused2: Poza tym, ja mam slabe i chyba by mi bylo szkoda niszczyc tymi zelami. Nawet jak pomaluje to czuje sie jakbym miala kilogram lakieru i rece jakies ciezkie i jakos niewygodnie :szok::sorry2:

mamusiadorusia, a ja bym chciala wiedziec co sie w zlobkach wyprawia...? :confused: Tez mysle, zeby kiedys Mala dac, ale niech troche podrosnie, bo jak taka mala dam to czuje, ze pewnie jakos srednio sie beda zajmowac i pewnie bedzie lezala caly dzien... a jak bedzie juz smigala, to sila rzeczy beda sie musieli nia zajmowac... :blink:

Dziolchy, wspolczuje Wam powrotow do pracy! :-( My nie mamy kredytow itp i dlatego sobie moge pozwolic na prace np 1 dzien w tyg i dzieki Bogu. Serce by mi peklo jabym miala Ja zostawic komus na pastwe losu... Serio wspolczuje... :/
draniu my tez bez kredytu, tez zal, ale pracy tez zal bo lubie to robic. szkoda by mi bylo, a dzieci tak szybko rosna, ze potem zostane bez dzieci i bez pracy;) a poza tym mnie roznosi energia wiec bym wybuchla hahaha

reklama
Do góry