mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Jaka piękna pogoda u nas-bezwietrznie i słoneczko świeci...najlepszy czas na choroby My już po spacerze,zaraz chwytam za obiad,tylko co tu dziś wymyślić...nie mam zielonego pojęcia,chyba jakąś zapiekankę na szybko,bo weny brak.
Mam stos prasowania,która chętna;-)???
aenye-zdrówka dla dzieci.Z tym kaszlem to współczuję,moja jak zacznie na jesień kaszleć to kończy na wiosnę,już pisałam o tym.Pije Fosidal=Eurespal i to choć trochę pomaga.Oczywiście Zyrtec na noc i jak narazie jest ok.Dziś idziemy się osłuchać po p/kolu...
aneczkaaa-ja bym nie miała odwagi oddać dziecka do żłobka..podziwiam,podziwiam... Koleżanka pracuje w żłobku i masakra co tam się wyprawia z dzieciakami..ale nie będę Cię denerwować;-)
nati-to Asiunia spoooooookooooojna,że hej,fajnie mieć takie dziecko-choć ja na moje też nie narzekam
eywa-szkoda,że noc do bani,ale to pewnie przez brzuszek,zobaczysz jak będzie
dzisiaj
Dobra,uciekam,zajrzę wieczorem jak mnie małż nie wykończy,oczywiście na +....
Mam stos prasowania,która chętna;-)???
aenye-zdrówka dla dzieci.Z tym kaszlem to współczuję,moja jak zacznie na jesień kaszleć to kończy na wiosnę,już pisałam o tym.Pije Fosidal=Eurespal i to choć trochę pomaga.Oczywiście Zyrtec na noc i jak narazie jest ok.Dziś idziemy się osłuchać po p/kolu...
aneczkaaa-ja bym nie miała odwagi oddać dziecka do żłobka..podziwiam,podziwiam... Koleżanka pracuje w żłobku i masakra co tam się wyprawia z dzieciakami..ale nie będę Cię denerwować;-)
nati-to Asiunia spoooooookooooojna,że hej,fajnie mieć takie dziecko-choć ja na moje też nie narzekam
eywa-szkoda,że noc do bani,ale to pewnie przez brzuszek,zobaczysz jak będzie
dzisiaj
Dobra,uciekam,zajrzę wieczorem jak mnie małż nie wykończy,oczywiście na +....