reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Jaka piękna pogoda u nas-bezwietrznie i słoneczko świeci...najlepszy czas na choroby:dry: My już po spacerze,zaraz chwytam za obiad,tylko co tu dziś wymyślić...nie mam zielonego pojęcia,chyba jakąś zapiekankę na szybko,bo weny brak.
Mam stos prasowania,która chętna;-)???

aenye-zdrówka dla dzieci.Z tym kaszlem to współczuję,moja jak zacznie na jesień kaszleć to kończy na wiosnę,już pisałam o tym.Pije Fosidal=Eurespal i to choć trochę pomaga.Oczywiście Zyrtec na noc i jak narazie jest ok.Dziś idziemy się osłuchać po p/kolu...

aneczkaaa-ja bym nie miała odwagi oddać dziecka do żłobka..podziwiam,podziwiam... Koleżanka pracuje w żłobku i masakra co tam się wyprawia z dzieciakami..ale nie będę Cię denerwować;-)

nati-to Asiunia spoooooookooooojna,że hej,fajnie mieć takie dziecko-choć ja na moje też nie narzekam:-D

eywa-szkoda,że noc do bani,ale to pewnie przez brzuszek,zobaczysz jak będzie
dzisiaj

Dobra,uciekam,zajrzę wieczorem jak mnie małż nie wykończy:-D,oczywiście na +....

reklama
Asiunia- śliczne pazurki, muszę siostrę poprosić by mi zrobiła ale musiałabym jej wszystko kupic no oprócz pilników bo juz się nie zajmuje tym . niby mój mąż twierdzi że umie bo kiedyś robił ale jakoś mu w tej akurat kwesti nie wierzę.

nati to taniej ci wyjdzie jak pojdziesz do kosmetyczki! Ja za same zele i duperele w PL jak kupowalam tracilam ponad 300zl. a gdzie lampy i cala reszta;-) ja sama chcialam ostatnio wybrac sie do kosmetyczki ale oni tutaj kobia troche inaczej, a ja potrzebuje kamulfujacy zel bo mam za krotka swoja plytke wiec zmusilam sie i zrobilam sama:-)

nati, a czego ten Twój mąż nie umie?! Pasemka Ci robi, paznokcie umie... marnuje się chłop w tym Tesco :tak:. Ha, już wiem, dzieciem się nie umie zająć :-D:-D:-D - mała złośliwość, sorki :-).

A ja mam dzisiaj mega kryzys, no zatęsknię się za tym moim małolatem!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze 40 minut i startuję, później 25 minut w aucie i Go wyściskam!!!! :-D jeśli nie będzie spał of course...

asiunia ładne, ładne :tak: ładny również nowy awatarek ;-)

ja jutro idę do fryzjera i chyba skuszę się na grzywkę :-D
M. ma urlop, bo potem jedziemy na usg nerek Tysi (znów kontrola, proszę o mocne kciukasy)
brzuch boli (mam nadzieję, że to stres), chwilami aż słabo mi się robi :szok:

morgaine tak, nasz czas nadchodzi...:confused2:
aeyne co czytam Twój post to piszesz, że dałaś Nurofen lub Ibum :-D albo generalnie jakiś lek :tak:

ok, spadam na solarium, bo M. dzisiaj wcześniej w domu

asia, super pazurki! A da rade w takich przy dzieciach operowac? ;-) Ja mam krotkie, a i tak czasem Malude jakos zaczepie. Nie wiem, chyba bym nie potrafila sie poruszac z takimi :shocked2::confused2: Poza tym, ja mam slabe i chyba by mi bylo szkoda niszczyc tymi zelami. Nawet jak pomaluje to czuje sie jakbym miala kilogram lakieru i rece jakies ciezkie i jakos niewygodnie :szok::sorry2:

mamusiadorusia, a ja bym chciala wiedziec co sie w zlobkach wyprawia...? :confused: Tez mysle, zeby kiedys Mala dac, ale niech troche podrosnie, bo jak taka mala dam to czuje, ze pewnie jakos srednio sie beda zajmowac i pewnie bedzie lezala caly dzien... a jak bedzie juz smigala, to sila rzeczy beda sie musieli nia zajmowac... :blink:

Dziolchy, wspolczuje Wam powrotow do pracy! :-( My nie mamy kredytow itp i dlatego sobie moge pozwolic na prace np 1 dzien w tyg i dzieki Bogu. Serce by mi peklo jabym miala Ja zostawic komus na pastwe losu... Serio wspolczuje... :/

mitaginka tak to chyba ze stresu. ja tez ogromnie sie stresowalam, ale stwierdzilam ze dwa razy juz to przerabialam i stres tylko wsio pogorszy bo mloda moze to czuc i olalam to i sie nie stresuje. bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze.

asiunia nie no roznica miedzy bifor i after jest znaczna:) !piknie!

asia, super pazurki! A da rade w takich przy dzieciach operowac? ;-) Ja mam krotkie, a i tak czasem Malude jakos zaczepie. Nie wiem, chyba bym nie potrafila sie poruszac z takimi :shocked2::confused2: Poza tym, ja mam slabe i chyba by mi bylo szkoda niszczyc tymi zelami. Nawet jak pomaluje to czuje sie jakbym miala kilogram lakieru i rece jakies ciezkie i jakos niewygodnie :szok::sorry2:

mamusiadorusia, a ja bym chciala wiedziec co sie w zlobkach wyprawia...? :confused: Tez mysle, zeby kiedys Mala dac, ale niech troche podrosnie, bo jak taka mala dam to czuje, ze pewnie jakos srednio sie beda zajmowac i pewnie bedzie lezala caly dzien... a jak bedzie juz smigala, to sila rzeczy beda sie musieli nia zajmowac... :blink:

Dziolchy, wspolczuje Wam powrotow do pracy! :-( My nie mamy kredytow itp i dlatego sobie moge pozwolic na prace np 1 dzien w tyg i dzieki Bogu. Serce by mi peklo jabym miala Ja zostawic komus na pastwe losu... Serio wspolczuje... :/
draniu my tez bez kredytu, tez zal, ale pracy tez zal bo lubie to robic. szkoda by mi bylo, a dzieci tak szybko rosna, ze potem zostane bez dzieci i bez pracy;) a poza tym mnie roznosi energia wiec bym wybuchla hahaha

reklama
Do góry