reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

asia, super pazurki! A da rade w takich przy dzieciach operowac? ;-)
wiesz co to chyba kwestia przyzwyczajenia. Ja umiem bez pazurow cos drapnac, a z np nie :-) ale to wiesz co kto lubi. Widzisz moje paznokcie jakie sa male jak naturalne. Poprostu czuje sie bardziej kobieco jak mam je zrobione i dlon nie wydaje sie taka pulchna :-D

my nie mamy kredytow i do pracy powinnam wrocic nie zeby je splacac tylko zeby na lepszym standarcie poprostu zyc. Mysle ze u wielu tez tu chodzi nie o kredyt do splacania a poprostu poprawe standartu zycia. Bo my np z 1 wyplaty przezyjemy, ale oszczednie. A ja lubie troche poszalec w sklepie czy na ebayu a nie patrzec ciagle w portfel. No i to auto wciaz chce a je tez trzeba utrzymac (paliwo + ubezpieczenie + podatek) wiec temu dyecyduje sie na 'mniejsze zlo' i biore dziewczynke do opieki. Nie powiem wolalabym wiecej i z czasem trzeba bedzie wrocic do normalnej pracy bo potrzeby rosna, ale pluki dzieciaki male (chodzi glownie Madi) chcialabym jak najdluzej byc w domu. Moim zdaniem najlepszy wiek na powrot do pracy i danie dziecka do prezedszkola to 2-3lata wiec do tego czasu chcialabym byc z Madim ;-)

reklama
też bym chciała polepszyć sobie tylko nie mam jak :-(, ale właśnie w wieku 2-3 lat idę do pracy/zakładam firmę i będzie ok a wcześniej m zmieni pracę:-)

baby to teraz ruszajcie z Adim na podboj IR;)

mitaginka wiesz juz dio ktorego oddzialu idziesz? kiedy zaczynasz, w pon?
ja chyba w czw:) jeszcze moze jeden dzien przeciagne hahahah

kurde dziewczyny, znów ta sama akcja!:/ półgodzinne zalewanie się łzami , podobna godzina, o co biega???
Problemy, problemami, ale Natka dziś dostała pakę wielką ciuchów 80-92 od kuzynki męża,większość hm i next:) nic nie zniszczone, piękne po prostu! kombinezon śliczny, kurtki bluzy spodenki czapeczki sukienki,łał! już nic nie kupuje:)))teraz popiorę ,posegreguje dokładnie rozmiarami, aż mam ochotę to zrobić:)

Baby super,że podróż udana
Nati a propo męża, mój za to na odwrót, przy Natce robi wszystko, sam z siebie(znów ją kąpie:) ) a w domu jak nie powiem to palcem nie ruszy, ale póki w domu siedzę to mi to odpowiada, tak mało ma czasu po pracy,że wolę ,żeby się córeczką pobawił niż przy garach stał;)

A ja jutro do pracy....

jakoś sie specjalnie nie przygotowuje bo to tylko na 4h, tzn "kostium" juz sobie przygotowałam zeby jutro nie tracić czasu

a jeszcze na 9 mamy wizyte u okulisty z Nadią (przyjął nas w drodze wyjątku bo normalnie ma zapisy na grudzień) potem mąż z małą do domu a ja do pracy...

reklama
Do góry