reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

moj maz mnie dobija. albo mnie wkurza glupimi tekstami- jak sie zwijam z bolu to mi sex proponuje, mowi ze specjalnie mnie denerwuje zebym urodzila. Jak mowie ze chce juz urodzic to wymysla nowe powody czemu dzisiaj nie. a teraz polecial do apteki po tartum verde bo moze dzisiaj urodze i bedzie potrzebne. niech sie zdecyduje czy chce czy nie
hahaha ale się uśmiałam :)

Ale dzień.. normalnie kosmos :) Kto jeszcze dziś rodzi? aenye ty zapomnij bo w razie W jesteś moją informatorką :p

reklama
tak aenye buty mam mogę iść rodzic :-D tylko cholera mi nic nie jest , nie zdziwiła bym się jakby oxy na mnie nie podziałało taki mały uparciuch siedzi we mnie i wyjsc nie chce. a wiecie że ja mam juz Ksiażeczke zdrowia dziecka, opaseczki na rączki co dziecku zakładają jakąś fiolke na krew i kartę przebiegu porodu wypisane i mam to zabrac ze sobą jak sie zacznie poród heheheh wszystko jest tylko dziecka brak

ja tez bede smecic bo tez chce, jeszcze 2 tyg temu mialam faze ze sie boje bolu itp ale juz mi przeszlo

w dodatku tyle juz dzisiaj zjadlam ze wstyd istny wstyd- teraz mi niedobrze

czekaj no, która to ostania na liście? Chwalić się :p

Ja sobie tak myślę że teraz najlepiej kontakty brać do tych co się odzywają a są już po. Np Ewa:p

doczytalami nie iwem co pisac.
od godziny nadrabiam bb i pisze smsy.
spadam do ogrodu bo mąż już jak mnie widzi na bb to mówi że przez to nie urodzę never!!!!!!

milego...czego tam chcecie, porodu, nie porodu, dnia, weekendu, fryzjera;-) wizyty...

Hej kobitki

My pierwsza noc w domu mamy za soba, mala jest po prostu aniolkiem, w nocy obudzila sie mi raz o 4, wzielam ja na karmienie i zaselam. Ja wstalam o 8 a ksiezniczka spala z tata do 9:-D Teraz mam nawal pokarmu i wcale sie z tym dobrze nie czuje. Ja nie jestem do karmienia raczej stworzona ale musze sie troche pomeczyc dla Liwki. T wzial Olka do miasta a ja nie mam co robic (nie myslalam ze to napisze przez kolejne pol roku:-D).
Buziaki dla was wszystkich, trzymamy kciuki zacisniete za te rodzace i przesylamy cieple mysli w strone mamus co juz tula swoje malenstwa.:-)

uciekam spać
chciałam tylko napisać, że UDAŁO MI SIĘ DOTRWAĆ DO 7-GO KWIETNIA:)))))

dobranoc!
Gratulacje, miłych chwil u fryzjera i wklej wieczorkiem foty:)

ale pustki...
mam pytanie dotyczace metek na ubrankach...zostawiacie je, obcinacie czy odpruwacie? :-D
Ja nie. Przy Majce tez nie odpruwałam i nic jej nie było, a potem łatwiej z rozmiarem.

Mam pytanie, czy wszyscy mają laktator? Siedzę na allegro i nie wiem, czy kupować.

Aenye, 7 kwietnia fajna data:) Dziś są urodzinki mojego M:) Trzymam kciuki.

Ja na razie nie mam, zobaczę co i jak i wtedy kupię.

Ja w dwupaku, byłam na ktg, wszystko okej.
Ale sie dzieje....ciekawe czy ktos jeszcze...

Marma, hehe :-D w razie co przekaze twoje niusy komu trzeba :-D mitagince np ;-) ona do maja pochodzi :-D

tak, pochodzę do maja i będę pisała sama ze sobą na bb :-) wszystkie będziecie zajęte maluszkami albo stworzycie nowe wątki na temat pielęgnacji dzidzinek itd. a ja zostanę i będę mieć rozdwojenie osobowości, coby mi nie było smutno :tak:
ok, ja zaraz się zbieram...wiecie gdzie ;-)wyciągnęłam deskę do prasowania, żeby przeprasować koszulkę i tak się zmachałam, że szok :szok: wykończyło mnie to leżenie, nie da się ukryć

reklama
Wracam, a tu takie wieści :)

Co do Aknovi, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, ale jeśli się spełni moja wróżba to urodzi dopiero w poniedziałek, wtedy kiedy Aenye :-)

Idę dalej czytać co się działo jak mnie chwile nie było...

Co do torby w szpitalu, to ja tez się zastanawialam gdzie to się zostawia. Próbowałam sobie przypomnieć jak to było poprzednio, ale kurde musiałam chyba przejść kasację danych. Tak czy inaczej, to jest jeden z powodów, dla których warto mieć kogoś bliskiego przy sobie w szpitalu.

Do góry