reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

moj maz mnie dobija. albo mnie wkurza glupimi tekstami- jak sie zwijam z bolu to mi sex proponuje, mowi ze specjalnie mnie denerwuje zebym urodzila. Jak mowie ze chce juz urodzic to wymysla nowe powody czemu dzisiaj nie. a teraz polecial do apteki po tartum verde bo moze dzisiaj urodze i bedzie potrzebne. niech sie zdecyduje czy chce czy nie
hahaha ale się uśmiałam :)

Ale dzień.. normalnie kosmos :) Kto jeszcze dziś rodzi? aenye ty zapomnij bo w razie W jesteś moją informatorką :p

reklama
tak aenye buty mam mogę iść rodzic :-D tylko cholera mi nic nie jest , nie zdziwiła bym się jakby oxy na mnie nie podziałało taki mały uparciuch siedzi we mnie i wyjsc nie chce. a wiecie że ja mam juz Ksiażeczke zdrowia dziecka, opaseczki na rączki co dziecku zakładają jakąś fiolke na krew i kartę przebiegu porodu wypisane i mam to zabrac ze sobą jak sie zacznie poród heheheh wszystko jest tylko dziecka brak

ja tez bede smecic bo tez chce, jeszcze 2 tyg temu mialam faze ze sie boje bolu itp ale juz mi przeszlo

w dodatku tyle juz dzisiaj zjadlam ze wstyd istny wstyd- teraz mi niedobrze

czekaj no, która to ostania na liście? Chwalić się :p

Ja sobie tak myślę że teraz najlepiej kontakty brać do tych co się odzywają a są już po. Np Ewa:p

doczytalami nie iwem co pisac.
od godziny nadrabiam bb i pisze smsy.
spadam do ogrodu bo mąż już jak mnie widzi na bb to mówi że przez to nie urodzę never!!!!!!

milego...czego tam chcecie, porodu, nie porodu, dnia, weekendu, fryzjera;-) wizyty...

Hej kobitki

My pierwsza noc w domu mamy za soba, mala jest po prostu aniolkiem, w nocy obudzila sie mi raz o 4, wzielam ja na karmienie i zaselam. Ja wstalam o 8 a ksiezniczka spala z tata do 9:-D Teraz mam nawal pokarmu i wcale sie z tym dobrze nie czuje. Ja nie jestem do karmienia raczej stworzona ale musze sie troche pomeczyc dla Liwki. T wzial Olka do miasta a ja nie mam co robic (nie myslalam ze to napisze przez kolejne pol roku:-D).
Buziaki dla was wszystkich, trzymamy kciuki zacisniete za te rodzace i przesylamy cieple mysli w strone mamus co juz tula swoje malenstwa.:-)

uciekam spać
chciałam tylko napisać, że UDAŁO MI SIĘ DOTRWAĆ DO 7-GO KWIETNIA:)))))

dobranoc!
Gratulacje, miłych chwil u fryzjera i wklej wieczorkiem foty:)

ale pustki...
mam pytanie dotyczace metek na ubrankach...zostawiacie je, obcinacie czy odpruwacie? :-D
Ja nie. Przy Majce tez nie odpruwałam i nic jej nie było, a potem łatwiej z rozmiarem.

Mam pytanie, czy wszyscy mają laktator? Siedzę na allegro i nie wiem, czy kupować.

Aenye, 7 kwietnia fajna data:) Dziś są urodzinki mojego M:) Trzymam kciuki.

Ja na razie nie mam, zobaczę co i jak i wtedy kupię.

Ja w dwupaku, byłam na ktg, wszystko okej.
Ale sie dzieje....ciekawe czy ktos jeszcze...

Marma, hehe :-D w razie co przekaze twoje niusy komu trzeba :-D mitagince np ;-) ona do maja pochodzi :-D

tak, pochodzę do maja i będę pisała sama ze sobą na bb :-) wszystkie będziecie zajęte maluszkami albo stworzycie nowe wątki na temat pielęgnacji dzidzinek itd. a ja zostanę i będę mieć rozdwojenie osobowości, coby mi nie było smutno :tak:
ok, ja zaraz się zbieram...wiecie gdzie ;-)wyciągnęłam deskę do prasowania, żeby przeprasować koszulkę i tak się zmachałam, że szok :szok: wykończyło mnie to leżenie, nie da się ukryć

reklama
Wracam, a tu takie wieści :)

Co do Aknovi, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, ale jeśli się spełni moja wróżba to urodzi dopiero w poniedziałek, wtedy kiedy Aenye :-)

Idę dalej czytać co się działo jak mnie chwile nie było...

Co do torby w szpitalu, to ja tez się zastanawialam gdzie to się zostawia. Próbowałam sobie przypomnieć jak to było poprzednio, ale kurde musiałam chyba przejść kasację danych. Tak czy inaczej, to jest jeden z powodów, dla których warto mieć kogoś bliskiego przy sobie w szpitalu.

Do góry