reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej Kobietty!
Tu relacja na żywo z krakowskiego Ujastka...
gdzie -na o/patologii leżą dwie BBetki -Krakowianka i Joll, które dzieli TYLKO ŚCIANA
Krakowianka przemierza szpitalne korytarze w poszukiwaniu szerszej perspektywy i szyjki, a joll zaległa w łożu (oczywiście w pozycji wertykalnej -znaczy siadła po turecku) z powodu kolejnego stada skurczybyków, na razie na czoło wysunęły się łagodne skurczyki, czekamy na te bycze okazy. Uprasza się Szanowne BBetki o kciuków trzymanie za obydwie ujastkowe rezydentki, oby obydwie wypłynęły na szerokie szyjki i upolowały bycze okazy skurczy macicznych...
Pozdrawia BB Live Cracovia

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny jest pierwszy sygnał zaczyna mnie coś brzuch boleć , ale nie wiem czy z przejedzenia , odkurzania mieszkania czy w końcu na poród ?
ile Joll bedzie chodzić z tym balonikiem ?
czy wiadomo co z cocosovą?

Joll - widze humor nie opuszcza:-) no i super! tak trzymać, już ta perspektywa ze wyjdziesz stamtąd z Ineczką chyba uskrzydla co..

kciuki trzymamy oczywiście, pozdrów Krakowianke,

akkm balonik wprowadza się do szyjki macicy i następnie wypełnia płynem. Napełniony balonik napiera na szyjkę i powoduje szybsze rozwieranie, skracanie i nabieranie miękkiej konsystencji

ja mam problem. chyba to co aenye. tak mnie kluje po lewej stronie, kolka nerkowa, jelitowa czy pieron wie co...
M idzie o 22 do pracy wraca o 10. zreszta i tak mnie wkurzyla i jakos tak ze soba nie gadamy specjalnie... :(

Ostatnia edycja:
witam :-)
ale sie dzieje...dobra data na rodzenie szkoda ze sie pewnie nie zalapie ;-)
bylam rano u poloznej mlody wstawiony w kanal ale to juz dawno tetno ok nastepne spotkanie za 2tyg ale oby nie ;) wiem ze nic nie wiem :-D
asiunia oddaj to rozwarcie i gotowosc do porodu jak nie chcesz co?? ;-)
Krakowianka Joll Aknovi Cocosova trzymam kciukasy zeby sie szybko rozkrecilo :tak:

już po wizycie :) rozwarcie 3cm młody głowką w kanale wszystko super termin mam na 20 ale lekarz mówi że na 90procent urodze wczesniej moze w przyszłym tyg a moze i szybciej :D

w kazdym razie wszystko jest cacy i rodzić można śmiało :) podczas badania zruszyło mi się wszystko że brzuch mnie bolii i kręgosłup ale jestem happy bo wiem ze juz tylko chwila moment i ze jest wszystko przygotowane :)

Klaudencja - to super! w sumie podobne wieści co u mnie, ale ja jakoś sie nie nastawiam bo nic mnie nie boli tylko ciągle plamię po badaniu , juz 3 dzień...jak bedzie cos w przyszłym tyg to będzie git:-) ps. wysłałam ci wiadomość na priv

reklama
joll, krakusko, ja tez trzymam kciuki, zeby szybko poszlo :-)

morgaine
, lacze sie w bolu, ledwo chodze z tak kamiennym brzuchem i wszystko w srodku mnie boli.. non stop taka dziwna kolka, nie bardzo bolesna, ale bardzo nieprzyjemna i upierdliwa. cholera, glebszego oddechu wziac nie moge bo kluje, a nospy brac juz nie chce.

ech.. i oprocz tego napiecia w brzuchu i baaardzo spokojnego dzis rezydenta nic porodu nadal nie zapowiada. ciagle patrze, czy nie cieknie mi cos ;-) w jakas paranoje wpadlam ;-) ech..

Do góry