reklama
no dobra
ja juz nie mysle- po cos tam poszedl do apteki
jak joll rodzi to moze i ja kiedys urodze
tylko przypilnuj, zeby kupił, co trzeba
akkm
Fanka BB :)
a o mnie to już nawet nie wspomniecie
antonina01
Fanka BB :)
ale ewie szybko poszło:-) jednak masaże cioci położnej dały efekty;-) super! tylko sobie życzyć takiego expres porodu
no właśnie, z przeterminowanych (jakies głupie to słowo;-)) to tylko Akkm ??????? dziewczyny pilnować kolejności Akkm wpychaj sie bez kolejki, trudno
no właśnie, z przeterminowanych (jakies głupie to słowo;-)) to tylko Akkm ??????? dziewczyny pilnować kolejności Akkm wpychaj sie bez kolejki, trudno
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, akkm, naprawde, ty jestes z nas najbiedniejsza.. juz raz na porodowce bylas i nic.. tobie naprawde wspolczuje!!!! buziak. za to masz fajne buty
wiecie, laski, mnie dzis taki nastroj do rodzenia ogarnal idealny, to dlatego tak smece.. strasznie chcialabym juz utulic maluszka, wycalowac oczka, uszka.. no po prostu siedze i rycze, jakbym tesknila za nim. po prostu bardzo chce i juz. jestem gotowa, psychicznie, fizycznie, w domu wszystko ready i chce juz go poczuc po tej stronie. po prostu..
wiecie, laski, mnie dzis taki nastroj do rodzenia ogarnal idealny, to dlatego tak smece.. strasznie chcialabym juz utulic maluszka, wycalowac oczka, uszka.. no po prostu siedze i rycze, jakbym tesknila za nim. po prostu bardzo chce i juz. jestem gotowa, psychicznie, fizycznie, w domu wszystko ready i chce juz go poczuc po tej stronie. po prostu..
Podziel się: