reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Dzień Wam Dobry !.

normalnie się spłakałam zobaczywszy że się po rozpakowywały dziołszki ach ... :-)

wczoraj pozwoliłam sobie na mega 3 i pół godzinny spacerek z mężem i Hubkiem,myślałam że zejdę naprawdę ,taak mnie już potem krocze ciągło,bolało,cały brzuch że jak przyszłam do domu -doczłapałam się to wyłam jak bóbr,no ale miałam nadziejke malutką,że a może coś by to troszku ruszyło,ale nic a nic heehhe, no cóż czekamy ,czekamy,czekamy ,

heh dziś termin z przedostatniego usg pfff, mąż dzwoni co róż z pracy jak tam się czuję biedny myśli że na prawdę dziś trzasne :-D

nie morgaine, tylko przeze mnie, pipko!!! ja polecalam, morgaine ma jakis zwyklak ;-) :-D

sunshine
, jedna chociaz zyczliwa dusza na forum.. ja mam laktator, bo z doswiadczenia wiem, ze bede mogla otworzyc regularna mleczarnie i mi sie przyda :-) ale na allegro mozna kupic od reki, wiec w ciagu 2 dni bylby u ciebie, jakbys nagle potrzebowala. dla mnie niezbedny zakup, ale moze nie dla wszystkich, nie wiem.

reklama
Do góry