reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Dzień Wam Dobry !.

normalnie się spłakałam zobaczywszy że się po rozpakowywały dziołszki ach ... :-)

wczoraj pozwoliłam sobie na mega 3 i pół godzinny spacerek z mężem i Hubkiem,myślałam że zejdę naprawdę ,taak mnie już potem krocze ciągło,bolało,cały brzuch że jak przyszłam do domu -doczłapałam się to wyłam jak bóbr,no ale miałam nadziejke malutką,że a może coś by to troszku ruszyło,ale nic a nic heehhe, no cóż czekamy ,czekamy,czekamy ,

heh dziś termin z przedostatniego usg pfff, mąż dzwoni co róż z pracy jak tam się czuję biedny myśli że na prawdę dziś trzasne :-D

nie morgaine, tylko przeze mnie, pipko!!! ja polecalam, morgaine ma jakis zwyklak ;-) :-D

sunshine
, jedna chociaz zyczliwa dusza na forum.. ja mam laktator, bo z doswiadczenia wiem, ze bede mogla otworzyc regularna mleczarnie i mi sie przyda :-) ale na allegro mozna kupic od reki, wiec w ciagu 2 dni bylby u ciebie, jakbys nagle potrzebowala. dla mnie niezbedny zakup, ale moze nie dla wszystkich, nie wiem.

reklama
Do góry