reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
nie morgaine, tylko przeze mnie, pipko!!! ja polecalam, morgaine ma jakis zwyklak ;-) :-D

sunshine
, jedna chociaz zyczliwa dusza na forum.. ja mam laktator, bo z doswiadczenia wiem, ze bede mogla otworzyc regularna mleczarnie i mi sie przyda :-) ale na allegro mozna kupic od reki, wiec w ciagu 2 dni bylby u ciebie, jakbys nagle potrzebowala. dla mnie niezbedny zakup, ale moze nie dla wszystkich, nie wiem.

chyba dalej Cie pipka swedzi, skoro tylko ja masz na mysli :-D

pamiętał;-)ale przy partych to była ostatnia rzecz o której myślałam, gorzej jak sobie przypomniałam,że to on jak miało być szycie;-)
hehehe własnie to sobie wyobraziłam... tak bez znieczulenia i w ślaczek :p
Aenye, a o co się założymy, że się sprawdza ? Sama zobaczysz, jak urodzisz NIE DZISIAJ :-)
Ja chcę dla Ciebie dobrze, dlatego właśnie Ci wywróżyłam inny termin niz 07/04. Dziś jest zła pogoda na poród.Zdecydowanie!
Nie wiem co wy macie z tą pogodą. U mnie 21 stopni i piękne słońce :) Troszkę wieje ale głowy też nie urywa :)

Ja mam dwa jeden ręczny aventa i elektryczny medei. Z obydwóch byłam zadowolona.

Byłam na placu i znowu nakupowałam rzeczy dla malucha :p 3rampersiki, czapeczkę, spodenki i bluzeczkę. Jakoś nie potrafię się oprzeć :p

No to ja wam powiem że w nocy zaczęły mi się skurcze takie z bolącym brzuchem i tak całą noc i dalej nie odpuszczają ale nie są ani regularne ani jakieś strasznie mocne tylko nie dają o sobie zapomnieć. Pewnie nic to nie znaczy. Kurde zależy mi żeby być na zajęciach w ten weekend. Kolego nie wychodzimy do poniedziałku. Jak chciałeś siedzieć to teraz siedź!

Ale te nasze kwieciste się rozhulały z tym rodzeniem i to same spore okazy :p :)

ale mnie ssie dzisiaj. Normalnie nie mogę odejść od lodówki ! Wysłałam M po Macdonalda jak się o nim naczytałam to mi się zachciało.

Ostatnia edycja:
Aenye nie urodzi dzisiaj ale ja tak :-)
oj jak bym chciala zeby sie sprawdzilo. zrobilam kilka przysiadow to takie skurce ze hoho :)
niestety przeszly :(
teraz mam "moje normalne"

dupa, nie macie racji, u mnie zaczyna sie nagle i bez falszywych alarmow, nie jak u was :p takze nie znacie (ani ja) dnia ani godziny, kiedy moj syn zechce wylezc :-D
za to dzis jest bardzo spokojny od samego rana. hehe..

mitaginko
- nie swedzi juz, podrapalam. :-D boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz do czego ty mnie doprowadzasz, dziewczyno!!!

nosz k?????? wialo, padalo, pneumatycy poszli sobie do domu, mialam nadzieje, i co!? zabralam sie za house'a (mam kilka odcinkow zaleglych, juppi!) i przylezli z powrotem!!!!!!!!!!! zabic to maalo!!! boze, zeby zaczelo lac, prosze, blagam!!! ale tak pizdzi, ze glowy urywa, a oni twardo mloca... Boszzzzzzzzzzzzzzzz

za to dzis przyszedl moj piekny nowy telewizor :-D wreszcie :-D boziu, ale jestem szczesliwa.. na razie D go wstawi do mieszkania pustego obok, bo do domu wniesiemy go dopiero, jak bedzie mial byc juz zawieszony.. nieee no, chyba nor,alnie jutro fachowca wzywam, niech dziala, skoro nie rodze, to co mi szkodzi..

kurde, ma ktos tel do aknovi? martwie sie, zywa krew w duzej ilosci nie jest dobrym znakiem.. boje sie, ze to lozysko moglo byc.. trzymam kciuki. niech tkos do niej napisze, co?

i przypomnialo mi sie, asiunia cos nagle z zakupow musiala do poloznej jechac, nic nie wiem wiecej.. mam nadzieje, ze to nic powaznego..

reklama
Do góry