reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

nie nooo, aenye dziś nie rodzi, ustalmy jakiś limit na dzień i sie tego trzymajmy co;-):-D pierwszeństwo mają przeterminowane itd wg terminu.....
dziś rodzą te co już są w szpitalu:tak:

a ja dalej allegro-dywany

ze swoją dzidzia umowiłam sie po niedzieli-pon/wt:happy2:

reklama
a tak w ogóle to ledwo patrzę na oczy;-)no w cholere nie umiem spać w dzień, a moje dziecię odwróciło sobie dzień z nocą póki co,więc jeszcze trochę i będę chodzić jak zombiak:-) mam nadzieję,że nauczy się spać w nocy tak ładnie jak w dzień

dziewczyny bez objawów zbliżającego się porodu nie martwcie się na zapas, ja we wtorek byłam u lekrza, szyjka zamknięta, wysoko, że niby termin przechodzę, skurczy żadnych a po 3 dniach miałam maleństwo:) więc cierpliwości, a wam powiem,że 2 godziny przed wodami najadłam się w mcdonaldzie,hehehe zaprawiłam to nawet lodem z lionem:-D

święta racja eywa - tego nikt nie przewidzi:-), ot taki cud natury, a z tym MCdonaldem to może być jakas wskazówka, bo moja kolezanka też na kilka godzin zanim dostała skurczy najadła sie tam, a potem mówi cały poród jej sie frytkami odbijało:-D

święta racja eywa - tego nikt nie przewidzi:-), ot taki cud natury, a z tym MCdonaldem to może być jakas wskazówka, bo moja kolezanka też na kilka godzin zanim dostała skurczy najadła sie tam, a potem mówi cały poród jej sie frytkami odbijało:-D
ja chociaż z głodu nie padałam w trakcie:-)bo u nas na porodówce nie można nic oprócz wody

A ja właśnie wypiłam kawkę na słoneczku :-)
Zarkam tylko coby się upewnić, czy wszystkie w dwupaku siedzą a tu akcja że hoho
Kciuki trzymam za szpitalne dziołszki żeby expresowo poszło:tak:

święta racja eywa - tego nikt nie przewidzi
biggrin.gif
, ot taki cud natury, a z tym MCdonaldem to może być jakas wskazówka, bo moja kolezanka też na kilka godzin zanim dostała skurczy najadła sie tam, a potem mówi cały poród jej sie frytkami odbijało
laugh.gif
No to może ja nie gotuję dziś tego spagetti tylko do Maca skoczymy się zapchać...;-)

biorę się za dalsze porządki

reklama
ja własnie tego sie obawiam...
jem czesto- co 2-3 godziny, inaczej jest mi po prostu niedobrze...
i jak pomysle o długim porodzie bez jedzonka, to srednio mi sie to widzi ;)
wiesz,ja głodu jako takiego nie czułam, ale już kołom południa spacerując po korytarzu dalej (po 10h) czułam się słabsza przez to,ale dąło się przeżyć, spotkałam na korytarzy położna z sałatką, bo głodna byla i się chowała ,żeby ,mnie nie drażnić przypadkiem,ale miałam w nosie jej sałatkę;-)

Do góry