reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
eee..mam chwile wolną to się rozgadalam i post pod postem będzie, ale chciałam wam napisać o pechu,jesli chodzi o lekarza,ja na pierwszych 2 wizytach w ciąży chodziłam do innego lekarza niż później, na tej drugiej wizycie bardzo źle mnie potraktował , podczas badania zaczęłam krwawić, w ogóle był nieprzyjemny i więcej nie poszłam, i kto był przy moim porodzie?:-)o dziwo był dużo milszy, chociaż dziwne bo byłam u niego wtedy prywatnie,więc chyba wtedy powienien być milszy:-D

Witajcie dziewczyny:)
U nas dziś trochę słonka jest, ale paskudnie wieje. Zostałam dziś sama, M w delegacji do jutra:(
Ciągle mam skurcze takie jak pod czas @.

Ale się porobiło dziś, tyle wieści z porodówek. Kwietnióweczki się rozpakowują ładnie:)

anisad, nie wierze, jaka zlosliwa bestia z ciebie! nic wsparcia, nic!!! a jeszcze ci powiem TWOJ SYSTEM NIE DZIALA!!!! aknovi urodzi dzisiaj i ja tez, dzis lub jutro!!!! ha!

Aenye, a o co się założymy, że się sprawdza ? Sama zobaczysz, jak urodzisz NIE DZISIAJ :-)
Ja chcę dla Ciebie dobrze, dlatego właśnie Ci wywróżyłam inny termin niz 07/04. Dziś jest zła pogoda na poród.Zdecydowanie!

Ostatnia edycja:
reklama
glupoty gadasz, ostatnio codziennie jest taka! do lipca mam chodzc z tym brzuchem!?

dobra, wylane ;-) obiad mam, posprzatane mam, fryzure mam - moge sie lenic i czekac na skurcze :-D

mitaginko
, a to twoj system, tak? ale ty mi wrozylas 8.04! czy to ducha? bo juz nie pamietam, no.

Do góry