reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
eee..mam chwile wolną to się rozgadalam i post pod postem będzie, ale chciałam wam napisać o pechu,jesli chodzi o lekarza,ja na pierwszych 2 wizytach w ciąży chodziłam do innego lekarza niż później, na tej drugiej wizycie bardzo źle mnie potraktował , podczas badania zaczęłam krwawić, w ogóle był nieprzyjemny i więcej nie poszłam, i kto był przy moim porodzie?:-)o dziwo był dużo milszy, chociaż dziwne bo byłam u niego wtedy prywatnie,więc chyba wtedy powienien być milszy:-D

Witajcie dziewczyny:)
U nas dziś trochę słonka jest, ale paskudnie wieje. Zostałam dziś sama, M w delegacji do jutra:(
Ciągle mam skurcze takie jak pod czas @.

Ale się porobiło dziś, tyle wieści z porodówek. Kwietnióweczki się rozpakowują ładnie:)

anisad, nie wierze, jaka zlosliwa bestia z ciebie! nic wsparcia, nic!!! a jeszcze ci powiem TWOJ SYSTEM NIE DZIALA!!!! aknovi urodzi dzisiaj i ja tez, dzis lub jutro!!!! ha!

Aenye, a o co się założymy, że się sprawdza ? Sama zobaczysz, jak urodzisz NIE DZISIAJ :-)
Ja chcę dla Ciebie dobrze, dlatego właśnie Ci wywróżyłam inny termin niz 07/04. Dziś jest zła pogoda na poród.Zdecydowanie!

Ostatnia edycja:
reklama
glupoty gadasz, ostatnio codziennie jest taka! do lipca mam chodzc z tym brzuchem!?

dobra, wylane ;-) obiad mam, posprzatane mam, fryzure mam - moge sie lenic i czekac na skurcze :-D

mitaginko
, a to twoj system, tak? ale ty mi wrozylas 8.04! czy to ducha? bo juz nie pamietam, no.

Do góry