reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry!
Proszę proszę, jak się tu dziewczynki rozkręcają! Trzymam kciuki! Coraz mniej nas zostaje 2w1. Ale mnie chyba z tym dobrze. No może gdyby nie ta okropna zgaga... i te ataki bólu. Coś czuję że jednak dotrwam do tej wizyty za tydzień,a już mi się zdawało, że nie. Zobaczymy.

Mitaginko
- gratuluję! Udało Ci się. Teraz życzę zadowolenia z wizyty u fryca :)

Miałam chytry plan że pójdę kupić sobie buty, ale mąż mnie z oka nie spuszcza i samej nie pozwala wychodzić. A zakupy z nim to katorga. Muszę cos wymyslić.

reklama
mitaginko, ja obcinam wsio do zera ;-) choc mam potem problem, co jest w jakim rozmiarze, ale wlasciwie na oko poznasz, co mniejsze, co wieksze.
choc niektore metki, np hm, w ogole nie draznia. ale wiekszosc i tak poobcinalam.

w ogole to gratuluje dzisiejszego dnia urlopu od lezenia :-D obstawiamy, kiedy sie nasz wrozbita maciej rozpakuje? ;-)

aknovi
sobie wykrakala :-) i super, mam tylko nadzieje, ze ta krew nie oznacza niczego zlego

czyli dzisiejszy dzien zajety.. aknovi, cocosova, dzikuska, ewa.. ktos jeszcze? no to ja dzis nie urodze, z tego wynika?

chociaz kij wie. na razie sie obudzilam (zajebiste sa stopery z ciastoliny!!! polecam) i ide zjesc cos :-) moze chlusnie, noooooooo

ja obcięłam z tych najmniejszych ale chyba żle zrobiłam bo teraz nie wiem co ma jaki rozmiar a wprawy nie mam. Teraz to bym rylko poprała i poprasowała a jak bym ubierała to wtedy odpruła. Ja sama wszystkie metki w swoich ubraniach obcinam bo zawsze mnie podrażniają a w szczególności te na karku.

wrocilam, skurcze jakby silniejsze ale to jeszcze nie to :-(
Mitaginko- ja mam wiekszosc uzywanych ubranek i zazwyczaj sa metki ale moja corka do dzisiaj odpruwa bo ja denerwuja wiec to chyba od dziecka zalezy czy bedzie przeszkadzac

Witam w ten nieszczesny dzien!
Nadal nic, zalamka! :-(

mitaginko ,dranissimo gratuluje 7 :tak:

Podzekowala, ale nic poza tym sie nie dzieje :-( mitaginka chociaz idzie jakiegos fryza sobie fajnego zrobic, a ja siedze na dupie i CZEKAM!

MITAGINKA gratki dotrwania do 7go:) szacun za to prawie 9cio miesięczne leżenie;-) teraz byle do 17tej;-)
AENYE miłego rodzenia
DRANISSIMO miłeo rodzenia
WILMEK Tobie też miłego rodzenia.

Wiecie co, ja licze na jakas super szybka akcje porodowa, bo to juz nie ma czasu na rozkrecanie sie... Tylko, ze zadne znaki na to nie wskazuja... Marudze juz, jak cholera! :/

ducha nie martw sie z braku netu, zawsze masz tel i mozesz smski slac co i jak u Ciebie :-) A potem, jak bedziesz miala dzidzika to i tak czasu zbraknie ;-)

Dziś nikt nie urodzi. Co najwyzej krakowianka.

dziewczyno, a skad Ty te daty bierzesz, mow no juz! ;-) Bo ten 12ty, co mi przepowiedzialas to jakas przerazajaca dla mnie data!! Nie wposmne o tym, ze to jeszcze tydzien!!!, ale siorka mojego M ma wtedy imieniny, a to mi nie pasuje!! :baffled:

Ale ja przeterminowana nie chcę być tylko dlatego że L4 mam do przyszłego czwartku a później to mi pewnie już macierzyński wypisze...niestety...

na pocieszenie Ci powiem, ze ja juz od 2 tygodni na macierzynskim siedze! :-( Kazde ociaganie sie Malej to niestety kolejne stracone tygodnie... wolalabym byc z Mala, niz siefdziec i sie wkurzac..

aknovi moj M od dwoch tygoni ma blisko prace ze w razie W jest zeby mnie zawiezc ale od przyszlego tygodnia konczy sie to dobre wiec...

moj M ma 12 minut do pracy - na piechotke, ale w tym tygodniu jezdzi samochodem, w razie wu zeby byc szybciej :-D

Ja metek nie odcinam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aenye się nie załapie !!!! :-)

Co do metek, to poprzednio nie odprułam i w sumie nawet się nad tym nie zastanawiałam. Chyba, że trafiały się takie metki z obszyciami, takie ostre ;)

Aknovi, miała rodzić dopiero w poniedziałek. Co jest grane ? :-D

reklama
dziewczyny bez objawów zbliżającego się porodu nie martwcie się na zapas, ja we wtorek byłam u lekrza, szyjka zamknięta, wysoko, że niby termin przechodzę, skurczy żadnych a po 3 dniach miałam maleństwo:) więc cierpliwości, a wam powiem,że 2 godziny przed wodami najadłam się w mcdonaldzie,hehehe zaprawiłam to nawet lodem z lionem:-D

Do góry