reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witajcie:)

Mitaginka, gratulacje :-)

Aenye, wczoraj 2 razy Ci tłumaczyłam, że dziś nie urodzisz i nie upieraj się jak baba w ciąży :-)

Dziś nikt nie urodzi. Co najwyzej krakowianka.

Pogoda się poprawia, słońce wychodzi, a jutro.......... przylatuje mój mężuś !!! :-):-)

reklama
Wita się przeterminowana
wy się szykujecie do porodu a co ja mam powiedzieć? moj uparciuch za chiny ludowe nie chce wyjść.
aenye sory ale ty dzis nie rodzisz !!
Życzę udanych wizyt fryzjerowo- gin.

Witajcie:)

Mitaginka, gratulacje :-)

Aenye, wczoraj 2 razy Ci tłumaczyłam, że dziś nie urodzisz i nie upieraj się jak baba w ciąży :-)

Dziś nikt nie urodzi. Co najwyzej krakowianka.

Pogoda się poprawia, słońce wychodzi, a jutro.......... przylatuje mój mężuś !!! :-):-)
jak to nikt??!!! :D a ja?? no wes!!!! :D hehe wiem marudna jestem ale podobno mam prawo w ciąży taka być :p

ja sie tak nie bawie!!! jak wy we mnie nie wierzycie to ide sie zdrzemnac. nie da sie nic obejrzec w tv, bo ci szaleja na pneumach, zapodam sobie stopery z ciastoliny, moze dadza rade.. rtylko zebym mogla je wyjac.. ;-) etam, i tak jade dzis do szpitala, tam sie zajma najwyzej moimi uszami tez ;-)

no ja niestety też nie wierzę w poród aenye.
w swój też nie wierzę, że nawet za tydzień nastąpi!!
ale już tak sobie myślałam, i to nie fair że asiunia, która ma termin po mnie, rozpakuje się przede mną!! (!)
M jeszcze 3 razy do pracy!! muszę wytrzymać, dzisiaj w niedzielę i w poniedziałek. we wtorek olej rycynowy...chociaż troche się boję... ale co tam! i tak ta ciąża musi się kiedyś skończyć :confused: a asiunia nie może rozpakować się przede mną!!
a ja nie mogę 14go bo to urodziny męża koleżanki a ja go nie znoszę (!) i znając upartą moją córę, to właśnie 14go sobie obierze za swoje święto!!!!!!!!!! wrrrr

a a propos dat. to 10ty kwietnia w ogóle mi nie przeszkadza!! lepszy niż 1 listopada!!!

Witajcie ;-)

dziś mam termin ale wczorajsza wizyta u lekarza daje mi świadomość że mogę mieć 16 dopiero wywoływany poród bo niestety szyjka stanęła i się nieskraca nie mam skurczów ;-( a ja chcę już rodzić ;-(((((

reklama
AENYE ja też w szoku. 39tc dzisiaj. równo za tydzień termin, dziewczyna w brzuchu a tu nic:-D na razie mi to pasi. ale nie chcę być przeterminowana!!

To tak jak ja!!! Ale ja przeterminowana nie chcę być tylko dlatego że L4 mam do przyszłego czwartku a później to mi pewnie już macierzyński wypisze...niestety... Aha, no i u mnie chłop w brzuchu siedzi ;-)

Do góry