reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

baby GRATULACJE!!! Ale się namęczyłaś biedulko.. ważne że już jesteście już razem :)

Już po zakupach..rety ile tego było 4 pełne wózki a to jeszcze nie wszystko.. transport przyjedzie w piątek, i od razu złożą , także w weekend się znosimy na dół :-)
A na jutro do fryzjera się umówiłam, na farbę i rekonstrukcję a potem kosmetyczka. Kurcze tak mnie wszyscy starszą że dzień po fryzjerze się rodzi. Mam nadzieje że to nie prawda ...oj ale by było:/

Jestem padnięta, pewnie jak jutro wrócę to milion stron do nadrabiania będę miała:-) Jestem ciekawa kto jutro ;-)

reklama
wilmek w pierwszej ciąży wzięłam tydzień przed terminem, jedną lub dwie łyżki (ale rozwarcie już miałam 2cm), trochę, niewiele mnie przeczyściło i odeszły mi wody.
w drugiej ciąży wzięłam 2 dni po terminie chyba pół butelki, siedziałam na kibelku chyba godzinę!! solidnie mnie przeczyściło i ... potem odeszły mi wody.

nie wiem czemu olej na was nie działa, ja brałam 2 razy i 2 razy efekt:-( może trzeba mieć rozwarcie i tylko pomóc temu wszystkiemu...wywołać się tym pewnie nie da...

teraz czekam do terminu, szyjka już była miękka 2 tyg.temu więc myślę że za tydzień będzie jeszcze bardziej przygotowana. piję już tydzień herbatę z liści malin i wcinam olej z wiesiołka. łudzę się że mnie nie będzie trzeba nacinać...

Morgaine moze po prostu wyczulas moment z tym olejem jakbys nie wypila to tez bys urodzila..wiesz jak nie wiesz :-D
ja myslalam ze przynajmniej na moje zaparcia cos ten olej pomoze a tu lipa...no ale w sumie noc jeszcze sie nie skonczyla :-D
stoje sobie dzis w sklepiku warzywnym i slysze ze cos dwie panie ekspedientki z inna babeczka gadaja o ananasach i ile ich trzeba zjesc..ogladam sie a tam babka z ogromnym brzucholem i pyta panie co by tu jeszcze zrobic zeby uparciuch wyszedl z brzucha :-D
lilou gdyby rzeczywiscie tak bylo z tym fryzjerem to wszystkie bysmy rodzily w terminach jakich chcemy :-D

reklama
Mitaginka no dzis twoj wielki dzien :-)
zwracam czesc honoru olejkowi :-D pojawily mi sie skurcze ale nie bardzo bolesne i nieregularne..no ale sa nie da sie ukryc :-D
dranissimo u mnie tez ;-)

Do góry