reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

aknovi moj M od dwoch tygoni ma blisko prace ze w razie W jest zeby mnie zawiezc ale od przyszlego tygodnia konczy sie to dobre wiec... chyba sie sama po wioze 50 km do szpitala.... a jak tutaj takiego dzidziolka namowic zeby posluchal

morgaine ja tez juz moge rodzic no.... a moze tak z poniedzialku na wtorek moj gin ma dyzur, leee no ogolnie ja juz chce.... od dwoch miesiecy jem wszystkie pysznosci bo jak bede karmic to nie bedzie mozna i zgadnij jak wygladam

Ostatnia edycja:
reklama
aknovi to moze pogadaj z kims, kto mógłby byc z Toba przy porodzie, w razie czego, zeby było Ci po prostu razniej ;)

EDIT

morgaine nigdy w to nie watpiłam :)

witam skurczowo, ale pewnie jak zwykle to falszywy alarm. W nocy mala sie prawie nie ruszala a jak juz to od razu skurcz. jak chodze to bola plecy ( ale to juz tez mialam) no moze w koncu mnie ruszy

Mitaginka- gratuluje dobrniecia i zycze udanej wizyty u fryzjera

mitaginka widać że już żyjesz tym fryzjerem.
gdzie wkleiłaś smsa od krakowianki?
na wątek kwietniowe cudeńka - foto album ahhaha
buziak

morgaine haha no wlasnie tez polecialam zdjecia ogladac a tu sms mitaginko juz fryzjer pelna para widze...
nati_k zazdroszcze wam chociaz tych falszywych skurczy ja nawet nie wiem jak taki wyglada...

ale ja nie chcę nikogo innego :(

fakt, że do szpitala mam blisko, wiec pojadę taxi albo coś... ale przecież to jest jego dziecko! on tam ma być i ma potem przyjść przytulić i poznać... bo ciężki jest do tego strasznie ;/ i potem ma nas odwiedzać i wolne dostanie 2 dni - żeby nas odebrać i następnego dnia być w domu... a jak będzie gdzieś tam w trasie to w ogóle strach mu dzwonić, że się zaczęło, bo się będzie denerwował i jeszcze będzie pędził jak głupek :|

rodzę dziś. albo jutro. albo co najwyżej w sobotę.
tylko jak to zrobić... ?

reklama
aknovi to ja z Toba podajcie mi sposob jestem gotowa i zwarta a chce byc rozwarta no

antonina to podmienic by trzeba odciac w karton i kurierem wyslac :-)

Ostatnia edycja:
Do góry