reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witajcie:)

Mitaginka, gratulacje :-)

Aenye, wczoraj 2 razy Ci tłumaczyłam, że dziś nie urodzisz i nie upieraj się jak baba w ciąży :-)

Dziś nikt nie urodzi. Co najwyzej krakowianka.

Pogoda się poprawia, słońce wychodzi, a jutro.......... przylatuje mój mężuś !!! :-):-)

reklama
Wita się przeterminowana
wy się szykujecie do porodu a co ja mam powiedzieć? moj uparciuch za chiny ludowe nie chce wyjść.
aenye sory ale ty dzis nie rodzisz !!
Życzę udanych wizyt fryzjerowo- gin.

Witajcie:)

Mitaginka, gratulacje :-)

Aenye, wczoraj 2 razy Ci tłumaczyłam, że dziś nie urodzisz i nie upieraj się jak baba w ciąży :-)

Dziś nikt nie urodzi. Co najwyzej krakowianka.

Pogoda się poprawia, słońce wychodzi, a jutro.......... przylatuje mój mężuś !!! :-):-)
jak to nikt??!!! :D a ja?? no wes!!!! :D hehe wiem marudna jestem ale podobno mam prawo w ciąży taka być :p

ja sie tak nie bawie!!! jak wy we mnie nie wierzycie to ide sie zdrzemnac. nie da sie nic obejrzec w tv, bo ci szaleja na pneumach, zapodam sobie stopery z ciastoliny, moze dadza rade.. rtylko zebym mogla je wyjac.. ;-) etam, i tak jade dzis do szpitala, tam sie zajma najwyzej moimi uszami tez ;-)

no ja niestety też nie wierzę w poród aenye.
w swój też nie wierzę, że nawet za tydzień nastąpi!!
ale już tak sobie myślałam, i to nie fair że asiunia, która ma termin po mnie, rozpakuje się przede mną!! (!)
M jeszcze 3 razy do pracy!! muszę wytrzymać, dzisiaj w niedzielę i w poniedziałek. we wtorek olej rycynowy...chociaż troche się boję... ale co tam! i tak ta ciąża musi się kiedyś skończyć :confused: a asiunia nie może rozpakować się przede mną!!
a ja nie mogę 14go bo to urodziny męża koleżanki a ja go nie znoszę (!) i znając upartą moją córę, to właśnie 14go sobie obierze za swoje święto!!!!!!!!!! wrrrr

a a propos dat. to 10ty kwietnia w ogóle mi nie przeszkadza!! lepszy niż 1 listopada!!!

Witajcie ;-)

dziś mam termin ale wczorajsza wizyta u lekarza daje mi świadomość że mogę mieć 16 dopiero wywoływany poród bo niestety szyjka stanęła i się nieskraca nie mam skurczów ;-( a ja chcę już rodzić ;-(((((

reklama
AENYE ja też w szoku. 39tc dzisiaj. równo za tydzień termin, dziewczyna w brzuchu a tu nic:-D na razie mi to pasi. ale nie chcę być przeterminowana!!

To tak jak ja!!! Ale ja przeterminowana nie chcę być tylko dlatego że L4 mam do przyszłego czwartku a później to mi pewnie już macierzyński wypisze...niestety... Aha, no i u mnie chłop w brzuchu siedzi ;-)

Do góry