reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

witam
sama weszlam bez Waszych sms :-)
maz ma wolne to nawet mnie na spacer wyprowadzil :-), jutro USG hm... ciekawe co mi ten lekarz powie. to nie moja gin bo ma urlop tylko zupelnie inny no zobacze. Na 8.30 :-(a ze sama to najwyzej 200m do biedronki ide to jade z mama. Wszyscy dzwonia czy to juz a jak nie zdaze odebrac to afera :-(. A ja patrzac na ubranka mysle ze chyba nigdy nie urodze i do konca zycia czyli jeszcze z 50 lat bede w ciazy. normalnie mozg moj juz tez nie dziala :zawstydzona/y:

reklama
witam
sama weszlam bez Waszych sms :-)
maz ma wolne to nawet mnie na spacer wyprowadzil :-), jutro USG hm... ciekawe co mi ten lekarz powie. to nie moja gin bo ma urlop tylko zupelnie inny no zobacze. Na 8.30 :-(a ze sama to najwyzej 200m do biedronki ide to jade z mama. Wszyscy dzwonia czy to juz a jak nie zdaze odebrac to afera :-(. A ja patrzac na ubranka mysle ze chyba nigdy nie urodze i do konca zycia czyli jeszcze z 50 lat bede w ciazy. normalnie mozg moj juz tez nie dziala :zawstydzona/y:

nie martw się, urodzisz, a jak nie to sami wyciągną... twu twu
powodzenia na USG

ja po wizycie- szyjka miękka, troche sie skraca, następna wizyta w kolejny czwartek07.04. cos mówiła, że moge nie doczekać (oby), lecę zrobie moja ulubioną chińszczyznę w pięciu smakach i lody mam na deser-mniam , mniam. Jak wróce będę nadrabiać.Ale mnie piecze pipka kurna.

hej ;-)
byłam wczoraj u lekarza i powiedziiał mi że mam mam szyjkę 2 cm a miałam 4 cm no i że na opuszek palca rozwarcie i że na jego to lada chwila poród ;

mam nadziej ale nie czuje żadnych bólów ani skurczy co o tym myślicie

a mojej mamy sposoby:
dzien przed urodzeniem siostry zrobila dla meza 150 pierogow no i rano urodzila
dzien przed moimi urodzinami zrobila pranie recznie.
hm chyba jestem za duzylen pierogow juz mi sie nie chce a prac tym bardziej nie

hej ;-)
byłam wczoraj u lekarza i powiedziiał mi że mam mam szyjkę 2 cm a miałam 4 cm no i że na opuszek palca rozwarcie i że na jego to lada chwila poród ;

ja tydz temu mialam 4 cm rozwarcia, szyjki brak i miaam do jutrejszego USG nie dotrwac a wyglada na to ze dotrwam no chyba ze mnie w nocy zlapie

hej ;-)

Ja to słyszę od 3 tygodni i jakoś dalej nic, więc nie liczyłabym na jakiś szybki poród...

reklama
hej ;-)

nic to nie oznacza...
u mnie po sciagnieciu pessara 2 marca szyjka wynosiła 24mm (przy próbie nacisku-czyt. skurcz 18mm), przepuszczala palec...
na poniedziałkowej wizycie usłyszałam, ze szyjki prawie nie ma, ale gin nie zmierzył długosci: "nie bede pani tam grzebał głowica, w tym momencie nie jest wazne, czy ma ona 5 czy 7 mm"

Do góry