reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

a ja mam pytanie do fenoterolowych dziewczyn
jak odstawialyscie fenka, to znienacka (nagle), czy stopniowo zmniejszajac dawke?

Ja odstawiałam powoli tzn ostatnie 2-3 dni brałam po pół i dwa razy dziennie, żeby nie naraz, bo właśnie tętno skacze maluszkowi, ale nie robiłam przerwy żadnej w trakcie...

baby jak widzę Twój suwaczek i sobie przypomnę, że na fenku byłaś i byłam pewna, że jak tylko odstawisz to brzuch też pójdzie w odstawkę, to się dołuję:-( bo skoro Ty nie urodziłaś, to co dopiero ja?? 5 dni po Tobie termin i żadnych fenków nie było na podtrzymanie... ja to w ogóle nie urodzę :-D
heh i wiecie co, paradoks normalnie, tak przeklinałam na te skurcze przepowiadające, a teraz jak jakiś nadchodzi to tak się upajam tym bólem:-D może będzie się pogłębiał i się coś rozkręci?:-D:cool:

Nawte nie wiesz jak mnie to dobija, jak słyszysz od lekarza, ze urodzisz do 20 marca a potem mija 20 i 30 i dalej nic...:wściekła/y:

Kochana mój brzuchol to akurat coraz niżej,:-Dale Klaudencja coś wspominała właśnie że ma odwrotnie, ale to taki drobiazg;-)

widze że uruchamiasz całą procedurę pełną parą haha, ja po 6tym kwietnia, sexy, oleje, liście i co tam jeszcze wynajde w necie,

byłam na małych spożywczych zakupach i noramlnie szok:szok: jak dziś cudnie gorąco

jeju zabrali mi dziś biurko, bo powoli zmierzamy do złozenia łózeczka i siedze z lapkiem na kolanach lub krześle i masakra jakaś, szukam jakiego s stoliczka po lapka. Ktoś widział jak te z IKEI wyglądają live??? boszzz jak mi nie-wy-go-dnie, ja jestem przyzwyczajona wysoko
IKEA | Biurka i miejsca do pracy | Rozwiązania na laptop | DAVE | Stolik na laptop

Widziałam to biureczko, ten blat taki zwyczajny plastikowy, wydało mi sie trochę mało stabilne, zwłaszcza jak sobie pomyslałam, ze maluch zacznie chodzić i łapac za wszystko zobaczy... Ja na lapka nie mam biurka, trzymam go sobie na kolanach albo na stoliczku zwykłym kawowym wtedy kiedy go używam

reklama
ostatni raz zjadłam tyyyyyyyyyyyyle obiadu... hehe codziennie tak mówie :-D:-D:-D ale po porodzie w końcu będzie musiał nadejść ten ostatni raz aby wskoczyć z powrotem w eSeczki ale póki co... eywa ;-)

dzięki dziewczyny za komentarz do tych stolików pod laptop. Ja włąsnie chce coś na czym będzie można z czasu i kawe postawić bo w moim pokoju dziennym ze tak powiem (zeby nie określić tego czym nie jest czyli salonem;-)) brak mi czegoś małego przy narożniku, tak pod ręką . to z kolei efekt tego ze mimo 33 m kawalerki ciągle walcze o przestrzeń i efekcie minimum mebli. I ten z IKEI jakoś tak najbardziej wpasowuje mi sie w ten zamysł...pewnie kupie no bo nic innego fajnego nie znalazłam

szafa posprzątana ubrań 4 kartony wywalone (stwierdziłam że i tak ichnie nosze i nie bede sobie zagracac szafy)... porzadek w sypialni jako taki zrobiony M okna myje jeszcze a ja juz odpoczynek bo zadyszki złapałam. tak tak to ja pisałam że brzuch mój wyżej zamiast niżej....mały psikusa robi i w góre pnie się albo pozycje zmienił...hmmm
już bym chciała już!!! wiem za wiele rządam...ale jakoś już nie moge.... zgaga mnie męczy bardziej zamiast ustawaća to też przez ten uniesiony brzuch chyba... a na dworku prawie lato i tak by się przespacerował już z wózeczkiem a tu nic....

szafa posprzątana ubrań 4 kartony wywalone (stwierdziłam że i tak ichnie nosze i nie bede sobie zagracac szafy)... porzadek w sypialni jako taki zrobiony M okna myje jeszcze a ja juz odpoczynek bo zadyszki złapałam. tak tak to ja pisałam że brzuch mój wyżej zamiast niżej....mały psikusa robi i w góre pnie się albo pozycje zmienił...hmmm
już bym chciała już!!! wiem za wiele rządam...ale jakoś już nie moge.... zgaga mnie męczy bardziej zamiast ustawaća to też przez ten uniesiony brzuch chyba... a na dworku prawie lato i tak by się przespacerował już z wózeczkiem a tu nic....

ejj, ale lato przed nami, i wiosna zresztą cała:-), ja ci mówie Ty sie nie wyrywaj przedwcześnie, bo ktoś musi zostać z 2połówki kwitenia:-D, no chyba ze Mitaginka bedzie lezeć spokojnie w domu i zaczeka do terminu swojego:-)

ejj, ale lato przed nami, i wiosna zresztą cała:-), ja ci mówie Ty sie nie wyrywaj przedwcześnie, bo ktoś musi zostać z 2połówki kwitenia:-D, no chyba ze Mitaginka bedzie lezeć spokojnie w domu i zaczeka do terminu swojego:-)

Wlasnie, bo jak tak kazda kwietniowka rodzila by na zadanie, to juz prawie wszystkie by byly rozpakowane i zadnych emocji by nie bylo ;-) A tak chociaz sie cos dzieje :-D

dobra kobiety ale od jutra juz kwiecien wiec dajcie mi rodzic!!! hhehehe.....piszac to zaklulo mnie pierwszy raz ... :D
nie no czuje jakos ze dotrwam do tego 20 ....albo gora pare dni przed :d

eywa tez tak mam z tym "ostatni raz":-D
jem teraz to na co mam ochote (np. od niedzieli codziennie M. przywozi mi zapiekanke pepperoni z BP, bo wiem, ze jak bede karmic, to takiego junk food jesc nie bede), wiec chce sie jakby najesc na zapas ;-)

reklama
Do góry