Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
mitaginka ale to tak jest, że skoro nie urodziłam, to jeszcze skorzystam, ma być piękna pogoda, to po co w domu siedzieć i tyłek płaszczyć, ale będę uważać, obiecuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja mam pytanie do fenoterolowych dziewczyn
jak odstawialyscie fenka, to znienacka (nagle), czy stopniowo zmniejszajac dawke?
ja pierdziu, czekam na tego 8go Twojego porodowego kwietnia, bo się złośliwa małpa z Ciebie robia Ty co sie wypowiadzasz, jak apel nie do Ciebie
pamietam tylko, ze baby odstawiła, po czym znów zaczeła brac- ale nie wiem, jak to było potem i ze marma musiała stopniowo, bo maluszkowi tetno skakało...
w poprzedniej ciąży (termin 15marca) w grudniu gin zabronił mi robić czegokolwiek, bo "jak teraz pani zacznie rodzić to nie uratujemy dziecka"!! przenosiłam 2 dni (olej rycynowy - gdyby nie on, przenosiłabym jeszcze więcej!!!!!!) więc WIEM BABY, WIEM!!Nawte nie wiesz jak mnie to dobija, jak słyszysz od lekarza, ze urodzisz do 20 marca a potem mija 20 i 30 i dalej nic...![]()
ewa śmigaj na grilla w sobotę, ja biorę Twój termin, a Ty sobie w moim urodziszu Ciebie to bedzie 2 kwietnia![]()
hej ;-)
byłam wczoraj u lekarza i powiedziiał mi że mam mam szyjkę 2 cm a miałam 4 cm no i że na opuszek palca rozwarcie i że na jego to lada chwila poród ;
mam nadziej ale nie czuje żadnych bólów ani skurczy co o tym myślicie
A ja nawet nie wiem czy w szpitalu gdzie chcę rodzić jest cesarka na życzenie...A co do znieczulenia to mam zamiar o nie drzeć się już od samego wejścia. Cokolwiek byle by działało. Może być dolargan.