reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
heh wyglądam jak słoń...ile one w ciąży chodzą?:-D

hehehe, uwierz mi, nie chcialbys byc slonica, bo.... ciąża słonia trwa sześćset sześćdziesiąt dni :-D (ok. 21 m-cy), samica rodzi jedno młode o ciężarze ok. 100 kg, które karmi przez 8 - 10 miesięcy, czasem nawet ponad rok...*
Ktora sie na to pisze? :szok: Ja odpadam! :-D

*dane z netu fkoz ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no bo najwiekszy problem z zzo jest brak anestezjologów!! i sie wymawiają że nie ma sensu, nie ma pozytku itd...

zgage mam jak cholera. RATUNKU
wiecie co, mój brzuch to chyba tak jak anotniny, wyżej a nie niżej!! matko ja się cofam tygodniami ciąży, a nie do terminu zbliżam!! zamówiłam w aptece liście malin, jutro mają być. dzisiaj seksik, jutro liście malin. nad tym wiesiołkiem dopochwowo się zastanawiam... tak żebym nie przenosiła, prewencyjne działania to są;-) może po tygodniu picia tych malin coś mnie weźmie...
a sen miałam, że na rondzie rodziłam, bez bólu, problemu wyszła dzidzia. malusia. centymetrowa na poduszeczce:-D

Kochana mój brzuchol to akurat coraz niżej,:-Dale Klaudencja coś wspominała właśnie że ma odwrotnie, ale to taki drobiazg;-)

widze że uruchamiasz całą procedurę pełną parą haha, ja po 6tym kwietnia, sexy, oleje, liście i co tam jeszcze wynajde w necie,

byłam na małych spożywczych zakupach i noramlnie szok:szok: jak dziś cudnie gorąco

jeju zabrali mi dziś biurko, bo powoli zmierzamy do złozenia łózeczka i siedze z lapkiem na kolanach lub krześle i masakra jakaś, szukam jakiego s stoliczka po lapka. Ktoś widział jak te z IKEI wyglądają live??? boszzz jak mi nie-wy-go-dnie, ja jestem przyzwyczajona wysoko
IKEA | Biurka i miejsca do pracy | Rozwiązania na laptop | DAVE | Stolik na laptop

jeju zabrali mi dziś biurko, bo powoli zmierzamy do złozenia łózeczka i siedze z lapkiem na kolanach lub krześle i masakra jakaś, szukam jakiego s stoliczka po lapka. Ktoś widział jak te z IKEI wyglądają live??? boszzz jak mi nie-wy-go-dnie, ja jestem przyzwyczajona wysoko
IKEA | Biurka i miejsca do pracy | Rozwiązania na laptop | DAVE | Stolik na laptop
ale chcesz w formie biurka? mój mąż pracuje w tekj firmie i zachwalał coś takiego MODECOM STOLIK POD LAPTOPA MODECOM COMFORT FAN PF10 - Akcesoria ale w łapkach nie miałam jeszcze,tylko,że to do łózka czy na kanape chyba

no widzisz jak nieuważnie czytasz. większość odstawiła od razu, a tylko jedna albo dwie dziewczyny stopniowo...

a Ty co sie wypowiadzasz, jak apel nie do Ciebie:wściekła/y:
pamietam tylko, ze baby odstawiła, po czym znów zaczeła brac- ale nie wiem, jak to było potem i ze marma musiała stopniowo, bo maluszkowi tetno skakało...

reklama
w ogóle mam syndrom robienia wszystkiego "ostatni raz" w najbliższym czasie, ostatnio napchałam się w macu,bo to był ostatni raz...zjadłam wielkie lody..bo długo tam nie będę...idę dziś na wypad miastowy z koleżanką, no to co..krakersikowanie, bo też nie wiadomo kiedy następny raz...był ostatni basen, ostatnie kino...hehe co tu jeszcze?:-)

Do góry