reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

baby może się zbliża?:)
ja wręcz przeciwnie. chętnie bym gdiześ wyszła i nei jestem dzisiaj rozmemłana, ale Konradek pojechał z babcią i jakby wrócił a nas by nie było to byłoby mu przykro że bez niego wyszliśmy i siedzimy w domq.. :(
małż pojechał do sklepu, ma mi zrobić pyszną sałateczkę, a sobie jakąś pizzę ma przywieźć. namówiłabym go na kino....ale wątpię w to bo jak chcę gdiześ wyjść to marudzi że jeszcze mi wody odejdą i tyle z tego wyjścia będzie .... leń
i tyle!

edit: a w ogóle zapomniałam się wczoraj pochwalić że M mi przyniósł śliczne tulipanki wczoraj, uwielbiam te kwiatuszki:) i stoją sobie teraz na stole:) może on mnie kocha.... :confused: :-D

reklama
dziewczyny wszystkie apteki obiechałam tych zasranych testów niema w aptekach bo niema ich w hurtowniach, chyba pojade dajcie mi nr. tel. do was bo nie wiem co będzie pewnie wróce i lekaz mi powie żadnego rozwarcia itp. tego sie boję

no wiesz co!@!
wszak nasza moderatorka jesteś :-D i już się jutrem z Tobą denerwujemy:)

a poza tym to myślę że rozpoczniesz drugą serię i następne 6 dzieciaczków szybciutko się narodzi:) a potem znowu tydzień przerwy i następna jazda...i tak do maja :-D

Witajcie niedzielnie,

ja nadal w dwupaku. Brak energii i kiepski humor nadal towarzysza...nie wiem, to pewnie przez ciągłe stawianie sie brzuchola i straszny bół pod prawą piersią...młody mnie uciska cały czas wjedno miejsce.

Widzę,ze nikt nowy sie nie rozpakował, a na forum zapanował stan oczekiwania...cóż, taki czas.
Cieszę się babeczki juz posiadajace cudeńka swoje po drugiej stronie brzuszka,ze u Was lepiej.
Baby mnie tez ciągle pytają...a Ty jeszcze chodzisz....jejku, no chodzę.
Byłam u lekarza i z tego co mówi, to chyba mnie ciachną i tyle. Ja tam sie cieszę, zobaczymy.
Dziś wieczorkiem jedziemy łóżeczko odebrać, więc jak tylko zmontujemy (pewnie jutro) to będe ścieliła i wieszała karuzelki:))

Miłej niedzieli kochane:*

Edit: pod moim suwaczkiem napisane jest cos fajnego...chyba skorzystam, może humor mi sie poprawi:cool2:?

Ostatnia edycja:
Ja też jestem taka rozbita :( i na dodatek mnie czyści... a rano jeszcze mi niedobrze było, ale na szczęscie przeszło... a teraz leżę bo mnie skurcze męczą i nadal nic mi sie nie chce...
baby - a może faktycznie już tuż tuż? Lepiej odpoczywaj, siły Ci będą jeszcze potrzebne :)

edit: a w ogóle zapomniałam się wczoraj pochwalić że M mi przyniósł śliczne tulipanki wczoraj, uwielbiam te kwiatuszki:) i stoją sobie teraz na stole:) może on mnie kocha.... :confused: :-D
Ale Ci dobrze!

pandorko - pamiętamy! I z niecierpliwością czekamy na niusy od Ciebie :*

dziewczyny wszystkie apteki obiechałam tych zasranych testów niema w aptekach bo niema ich w hurtowniach, chyba pojade dajcie mi nr. tel. do was bo nie wiem co będzie pewnie wróce i lekaz mi powie żadnego rozwarcia itp. tego sie boję
Jedz na IP i juz nie szukaj tych testow! nr telefonow masz na zmaknietym :-)
nawet nie wiecie jak miło mi, że o mnie chociaż ciut pamiętacie ;-)
a no pamietamy pamietamy :-D powodzonka!

hop hop
Maluch śpi słodko, tatuś go pilnuje, a ja na chwilkę wpadłam zobaczyć co u Was.
brakuje mi bb,ale każdą wolną chwilę przesypiam profilaktycznie, bo obawiam się nocy. na razie jest ok, Michałek budzi się 3 razy na karmienie i specjalnie nie rozpacza. gorzej przy zmianie pieluchy, muszę robić to w tempie ekspresowym, żeby Janka nie obudził
pierwszy raz jem wszystko przy karmieniu. do tej pory zawsze mocno ograniczałam się z obawy przed problemami brzuszkowymi dzieci. jak na razie bez kłopotów.
buziaki dla wszystkich ciotek od Michasia ( niektóre ubranka 68 są już dobre na niego :-D )

reklama
adi, kurde Ty już nie czekaj tylko jedź szybciutko!!!

morgaine, ja wiem czy kocha taką niezdecydowaną kobietę, która da mu niedługo 3 dzieciątko?! Głupku Ty jeden, że się tak wyrażę... kocha i to pewnie do szaleństwa!!!! Buziak za głupka ;).

Do góry