reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Anawoj to fajnie, ze się nie budzi spokojny chłopaczek, skoro taki uparty był to teraz mamie wynagradza to czekanie :) Wieeelki Buziak dla Was od ciotki z BB i Adrianka kuzyna z BB :)

reklama
adi, kurde Ty już nie czekaj tylko jedź szybciutko!!!

morgaine, ja wiem czy kocha taką niezdecydowaną kobietę, która da mu niedługo 3 dzieciątko?! Głupku Ty jeden, że się tak wyrażę... kocha i to pewnie do szaleństwa!!!! Buziak za głupka ;).

heh a teraz robi sałateczkę brokułową z prażonym słonecznikiem!!!

ehhhh

anawoj no kurcze, śpi i je. no żyć nie umierać;-)
i ciuszki 68 hahahah, a ja mam do chrztu kupione 68 i wszyscy mówią że to duże będzie...a może za małe?:confused: :-D

anawoj super wiesci :-) fajnie ze maly zdrowo rosnie i ladnie sypia.

Na forum jak narazie same aniolki sie rodza :-D oby zostalo cos jeszcze dla mnie :-D

Morgaine ja tam nie wiem jak ty ale u mnie na bank by bylo male. W sumie zalezy kiedy bedziesz je robic bo jak do 2mc to powinno starczyc (mowilas ze male dzieci rodzisz) :-)

przerwa w nauce ;-)
wlasnie m zrobil dla mnie loda w wafelku (nie wiem co lubie bardziej loda czy wafel :-D) i przyszedl mlody i zabral :szok: no koniec swiata zabrac loda kobiecie w ciazy :-D ale za to wszamalam paczka z budyniem ;-) i mam jeszcze 3 :-p
ja tez chce miec malego aniolka zywczyka juz przerabialam ;-)

pandorka pamietamy :tak:
adi my tu juz myslałysmy, ze dawno jestes na IP, a Ty po aptekacj jezdzisz, Dziewczyno- i znów sie przejmujesz tym, co pomysla inni. W d... ich miej!

Adi - wszystkie byłysmy pewne, że Ty na IP, a ty wycieczki sobie urzadzasz.......ehhh

anawoj - żyć nie umierać z takim dzieckiem! Też bym tak chciała w przyszłości jakze niedalekiej. Zazdroszczę i gratuluję!!!

Hej :)
My dziś po bardzo intensywnym dniu. Zaliczyliśmy Ślężę, stajnię. Młody wyszalał się na całego. Teraz piekę ciasto. Skurcze mnie łapią ale takie strasznie delikatne, właściwie to tylko brzuch się napina.

U mnie wody odchodziły mi cieknąc najpierw bardzo delikatnie a z czasem coraz mocniej. Prze pierwszą godzinę nawet się nie zorientowałam że to wody tylko myślałam że mi zwieracze troszkę puszczają więc z tym może być różnie.

Przeleciałam to co napisałyście ale bardzo ogólnie. Młody jeszcze lata i ciasta doglądam.

nie no jednak musiałam wyjść na spacer, wymyśliłam,że może mała uśnie i choć na trochę odpuści moim żebrom:-D nie wiem czy to dlatego,że jestem wyjątkowo nieaktywna dziś tak szaleje czy się gdzieś szykuje czy co;) normalnie mam bardzo aktywnie spędzony czas w ciągu dnia, więc nie wiem czy więcej śpi wtedy i tak nie daje popalić;-) w każdym razie nie mogłam ani siedzieć ani leżeć, stojąc ogromny ucisk , więc przeszliśmy się wokół osiedla i chyba zadziałało;) odpoczne parę minut i może się budzić:-)

mitaginko wiem,że teraz to już nie ma znaczenia czy się zacznie teraz, za tydzień czy za dwa, wiem,że to akurat najmniejszy problem w porównaniu do problemów innych,ale jednak człek to istota egoistyczna i jak na coś czeka to chce to mieć "już", zwłaszcza kiedy jest taka ewentualność;-)ale damy radę, sama ciąża w sobie moja to chyba bardzo "lajtowa" w porównaniu do innych,więc poczekać mogę

reklama
hihi, eywa, ja mam to samo z Groszkiem, jak łażę i Go buja to w miarę spokojny jest a jak siedzę lub leżę w bezruchu to szalejeeee :tak:. Widać przyzwycziłyśmy nasze bobasy do bujania i teraz bez nie ma spania :-D. Co to będzie jak wyjdą, bujaj matka, bujaj bo spania nie będzie, a ja kołyski nie mam :eek:. Mułki to my będziemy miały wyrobione, żę niedługo za windykatorki napakowane będziemy mogły robić :cool2:.

Do góry