reklama
aknovi
Fanka BB :)
Ten olej jest w kapsułkach
więc nie jest taki zły
ja na sex to mogę liczyć raz w tygodniu, to bym nie urodziła do końca lipca ;p co do imion dla dziewczynek, to my Amelia wybraliśmy od razu
ale jeszcze podobały się nam Weronika, Wiktoria i Oliwia
no i Zofia
Wszystko kwestia gustu 
Też sobie zrobię koktail bananowy!
Też sobie zrobię koktail bananowy!
Witam
Musze nadrobic zaraz co nasmarowalyscie..
Wczoraj mialam ostatnia wizyte...I bede miala cc bo Dziubus sie nie przekrecil...I wazy 3300g

Umowilam sie na konsultacje z odrynatorem na 4.04 mam nadzieje ze dotrwam..
cocosova oj tak pogoda u nas dobija... Nic mi sie nie chce...Krocze mnie nawala ze nie wiem..
ale smaku robicie jakies koktajle bananowe tez bym sie napila

Musze nadrobic zaraz co nasmarowalyscie..
Wczoraj mialam ostatnia wizyte...I bede miala cc bo Dziubus sie nie przekrecil...I wazy 3300g
Umowilam sie na konsultacje z odrynatorem na 4.04 mam nadzieje ze dotrwam..
cocosova oj tak pogoda u nas dobija... Nic mi sie nie chce...Krocze mnie nawala ze nie wiem..
ale smaku robicie jakies koktajle bananowe tez bym sie napila

akkm
trochę się cykam bierze ktoś jeszcze tego wiesiołka ?
nie wiem czy lecieć do apteki ,ale nosz cholera chcę już urodzić bo ileż można chodzić w ciąży termin z OM minął 17 marca a tu zapowiada się czekanie do 4.04. wtedy mam się zgłosić do szpitala.
nie wiem czy lecieć do apteki ,ale nosz cholera chcę już urodzić bo ileż można chodzić w ciąży termin z OM minął 17 marca a tu zapowiada się czekanie do 4.04. wtedy mam się zgłosić do szpitala.
aknovi
wiesiołek tak samo jak liście malin jest popularny i polecany przez położne
biorę od tygodnia, ale na razie nie dzieje się nic... :/
Amelii też podobno jest dużo, ale się uparłam. Teściowa marudzi, że wszędzie pełno Amelek i żeby pomyśleć nad czymś innym.. ale ja się dzielnie bronię
Amelii też podobno jest dużo, ale się uparłam. Teściowa marudzi, że wszędzie pełno Amelek i żeby pomyśleć nad czymś innym.. ale ja się dzielnie bronię
witam tak na szybko :-)
zaraz uciekam do poloznej pisac plan porodu..plan hehe wiec zycze sobie po 5kw wiec 6lub7 i szybki malobolesny bez komplikacji

co do imion dla dziewczynek to Weronika Sara Lena
MamusiaDorusia wszystkiego najlepszego :-)
dobrego dnia babeczki
zaraz uciekam do poloznej pisac plan porodu..plan hehe wiec zycze sobie po 5kw wiec 6lub7 i szybki malobolesny bez komplikacji

co do imion dla dziewczynek to Weronika Sara Lena

MamusiaDorusia wszystkiego najlepszego :-)
dobrego dnia babeczki
Ewa & Kubuś
Nam się podobało Joanna, zwłaszcza mężowi, Asiaaaa...obiad!
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
etam, ja nazwalam dzieci popularnymi imionami i trudno, jakos nie wydaje mi sie, zeby to mialo duze znaczenie. teraz wymyslilismy Feliksa, ale wlasnie przez to, ze takie oryginalne i dziwne ,to sie nagle nikomu nie podoba. i pewnie zostanie Kuba, najpopularniejsze imie w polsce. ale znam samych fajnych Kubow, wiec wszystko pasuje ;-)
na zadnego oskara i innego alana nie dam sie namowic, choc zewszad slysze podszepty tego typu ;-) nie przepadam za imionami sciagnietymi zza oceanu ;-) specjalnie nie widza mi sie tez tradycyjne, jak Antek czy Jasiek, tzn jak slysze u kogos to fajnie, ale sama bym tak nie nazwala. w miare nowoczesne, latwe do zdrobnienia, ale zeby dorosly czlowiek nie musial sie wstydzic. no i juz.
anisad, Iga spoko, ale jakos tak twardo. nie wiem. a zeby bylo zdrobnienie Marysia to moze byc jeszcze Marianna, Mariola, Martyna nawet. ja kocham imie Sara i strasznie chcialabym miec coreczke taka.. :-)
na zadnego oskara i innego alana nie dam sie namowic, choc zewszad slysze podszepty tego typu ;-) nie przepadam za imionami sciagnietymi zza oceanu ;-) specjalnie nie widza mi sie tez tradycyjne, jak Antek czy Jasiek, tzn jak slysze u kogos to fajnie, ale sama bym tak nie nazwala. w miare nowoczesne, latwe do zdrobnienia, ale zeby dorosly czlowiek nie musial sie wstydzic. no i juz.
anisad, Iga spoko, ale jakos tak twardo. nie wiem. a zeby bylo zdrobnienie Marysia to moze byc jeszcze Marianna, Mariola, Martyna nawet. ja kocham imie Sara i strasznie chcialabym miec coreczke taka.. :-)
Podziel się: