reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Hej dziewczynki,
ja dzisiaj zawalona robotą od rana, dopiero chwilkę znalazłam żeby coś skrobnąć.
Znowu się odezwały panie z zaocznej psychologii i im pomagam pisać pracę z metodologii. Właśnie siedzę w tabelkach z wynikami i oczopląsu dostaję. Chcę to dzisiaj skończyć, bo na weekend do teściów jedziemy.
Chciałam dzisiaj zrobić ciasto marchewkowe i przy okazji użyć nowego miksera. Pomyślałam, że wezmę jutro do teściów w ramach podziękowania za mikser. No i mi wyszedł zakalec taki, że wstyd pokazywać jaka ze mnie gospodyni :/ Mężowi smakuje, mi też, no ale nie przywiozę im zakalca przecież. A natarłam się marchewki jak głupia, ręce do tej pory pomarańczowe mam :p Chyba za wcześnie otworzyłam piekarnik i stąd ten zakalec.

Gratuluję wizyt tym, co miały ostatnio :) Ja za tydzień mam usg wreszcie :))) Już się doczekać nie mogę :D

Widzę, że dzisiaj większość wieczorów przed tv:) Ja nie mam telewizora :p A czasem bym się na coś pogapiła chętnie. Ale jak już mi się bardzo nudzi to seriale oglądam ;)
Miłego wieczorku, ja wracam do tabelek :)

reklama
Właśnie do bani dziś z TV... ja mam władzę bo mąż do 22 w pracy a tu nic ciekawego nie ma... chyba pójdę pod prysznic... rozchorowałam się i biorę antybiotyk (niestety zatoki) :-( z jutrzejszego badania glukozy nici, pójdę za tydzień.

hej dziewczynki :)
postanowiłam w końcu napisać i się przywitać z wami :) czytam wasze wpisy już od dłuższego czasu :)
podobnie jak wy spodziewam się kwietniowego dzidziusia - córeczki :D, poszłam na urlop więc teraz będę mogła spokojnie sobie z wami popisać i podzielić się moimi wrażeniami z tego "pięknego" stanu w którym jesteśmy
serdecznie pozdrawiam was i groszki :D

i tak na marginesie, czy któraś pomogłaby mi z suwaczkiem ??:)

witaj smutasek

co do suwaczka to u góry strony masz ciemnozielony pasek z napisami "Twoje Wiadomości, Twój Profil, Ustawienia.."
Musisz:
1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w tabelce w dziale trzecim "Moje ustawienia " na 4 pozycji wejdź e "edytuj sygnaturę"
2. i tam wkleić adres suwaczka w okienko wyglądające jak okienko do napisania postu
3. nastepnie kliknij "zapisz sygnaturę"

mitaginka
nati_k
Dziękuje wam kochane za porady ;*

Dlaczego smutasek??? To dosyć zabawne ale założyłam to konto jak jeszcze nie byłam świadoma tego że będę mamusią i myślałam że po raz kolejny zobaczę paskudną jedną krechę :))) i tak zostało...

A psineczka na zdjęciu to moja cudowna chichuahua Tusia :D Dziękujemy za komplement :)

Oczywiście...
Alicja, po prababci która na nią bardzo mono wyczekuje ;-)

nati_k, Twój dalmatyńczyk też jest śliczny choć sądząc po gabarytach to cała moja Tusia nie waży tyle co jego łapka :)

reklama
mitaginka
też własnie to zauważyłam :)) zobaczymy która z nas dłużej wytrzyma :)

ja dziś miałam KTG bo mialam lekkie skurcze ale narazie odesłano mnie z NOSPĄ do domciu i mam leżeć :)

Do góry