reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Smutasek- mojej corki przyjaciolka ma chihuahue (nie wiem jak sie odmienia :() i jak ida obok siebie to fajnie wyglada :)
ale wielkosci mniej wiecej mojej malej kotki

witam nową kwietniówkę :)
co do suwaczka to ja już zgłupiałam, za każdym razem mi cos innego wyskakuje. OM miałam 07.07

Ostatnia edycja:
mitaginka też byłam na Duphastonie, ale około 15 tygodnia dostałam zalecenie odstawienia go :-) Mam nadzieję że czujesz się dobrze bo wiem z doświadczenia że taka "leżąca" ciąża potrafi dokuczyć, nie tylko fizycznie ale i psychicznie

nati_k na pewno by to fajnie wyglądało ale chyba bałabym się puścić je bez smyczy do zabawy, jak by tak duży psiak w zabawie ją łapką pacnął to mógł by ją połamać :)

z ta suczka kolezanki corki sie jakos doagaduja ale to moze dzieki temu ze w domu koty wiec pies musial sie nauczyc z malymi postepowac :)
przez was nie wiem jak sie film skonczyl :-D

smutasek no niestety jest różnie, chyba jednak więcej tych "złych" momentów, ale byle do kwietnia!

znów czuję się zmęczona i senna, a pewnie jak się położę, to ze spania nici i będę tak się męczyć do rana :/

nati a na tym forum tak od rana do wieczora to chyba tylko my dwie siedzimy :p

Ostatnia edycja:
ja zasypiam a meza jeszcze nie ma. jak zasne to mnie obudzi i tez sie bede meczyc zeby zasnac :-( i cos wczeesniej przebakiwal o tesciach zeby jutro isc. :-( tesciowa jest podobno przekonana ze jej nie cierpie i bede musiala odkrecic z mina "mama nie ma racji" a bede myslec ze moze to nie nienawisc ale asympatia napewno :-(

mitaginka ja to jeszcze pół biedy ale najbardziej szkoda mi mojego Mężczyzny :( on to bardzo przeżywa, jak ja nie śpie to on też nie, a rano ledwo ledwo się do pracy wlecze, a ja mogę spokojnie odespać :(
a spodziewasz się dziewczynki czy chłopczyka?? ciekawi mnie czy wielkościową są podobne bo są dokladnie w tym samym wieku :) moja Alutka waży 650 gr :)

nati_k myślę że jest coś w tym co piszesz, przebywając z kociakami nauczył się delikatności :)

reklama
Do góry