karina1980
Fanka BB :)
Witajcie
Melduje sie ze jestem po wizycie cudownie bylo zobaczyc maluszka brykajacego machal raczkami i nozkami teteno serduszka 150 wyniki mam wszystkei dobre poza glukoza dlatego dostalam skierowanie na zrobienie poz 1 i 2
Druga sprawa dobra z czego baaaaaardzo sie ciesze bo od poacztku ciazy przybralam 0,4kg gdzie przypomne ze w pierwszej mialam 30kg na plusie i juz w poczatkowym etapie ciazy juz mialam sporo na plusie
Gratuluje wszytskim dobrych wizyt
Bardzo fajne podejscie do tematu niech wszytskie dziewczyny przeczytaja to i wezma do siebie hehehehhe koniec zamartwiania sie
Tak pozatym to ciesze sie baaaardzo ze wszystko jest dobrze
Melduje sie ze jestem po wizycie cudownie bylo zobaczyc maluszka brykajacego machal raczkami i nozkami teteno serduszka 150 wyniki mam wszystkei dobre poza glukoza dlatego dostalam skierowanie na zrobienie poz 1 i 2
Druga sprawa dobra z czego baaaaaardzo sie ciesze bo od poacztku ciazy przybralam 0,4kg gdzie przypomne ze w pierwszej mialam 30kg na plusie i juz w poczatkowym etapie ciazy juz mialam sporo na plusie
Gratuluje wszytskim dobrych wizyt
...tak DZIKUSKO, teraz wierzę, mało tego...dostałam takiego kopa, że nie wiem, co ze sobą zrobić
naprawdę sądziłam, że te bezbolesne i lekko sflaczałe cycki to już najgorsze, dlatego siedziałam jak mysz pod miotłą z nosem zwieszonym na kwintę, do tego obojętność Qlfa i te przeciąganie się terminu wizyty, jakoś nie poprawiały nastroju
aha...pod jedną pachą tempka wychodziła 36 pod drugą 37 więc to mnie też dodatkowo niepokoiło,
zatem
UWAGA! jeśli Któraś z Was Miałaby podobnie, to zakazuję jakiegokolwiek się zamartwiania, ja już to odbębniłam za nas WSZYSTKIE z góry
Bardzo fajne podejscie do tematu niech wszytskie dziewczyny przeczytaja to i wezma do siebie hehehehhe koniec zamartwiania sie
Tak pozatym to ciesze sie baaaardzo ze wszystko jest dobrze
Ostatnio edytowane przez moderatora: