reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Dobry wieczór
Ufff doczytałam :)

hej dziewczynki :)
postanowiłam w końcu napisać i się przywitać z wami :) czytam wasze wpisy już od dłuższego czasu :)
podobnie jak wy spodziewam się kwietniowego dzidziusia - córeczki :D, poszłam na urlop więc teraz będę mogła spokojnie sobie z wami popisać i podzielić się moimi wrażeniami z tego "pięknego" stanu w którym jesteśmy
serdecznie pozdrawiam was i groszki :D

i tak na marginesie, czy któraś pomogłaby mi z suwaczkiem ??:)

I ja witam nową kwietnióweczkę

Joll trzymaj się , będzie dobrze

Pozdrawiam serdecznie i zyczę dobrej nocki

która z was ma zmysł artystyczny? umie dekorować wnetrza? aenye Ty na pewno co?
kto mi pomoże dobrać kolor do sypialni??!! i w ogole ja urzadzic ? na odleglosc of course:D:D

a ja jestem już wymęczona calonocnym i calodniowym bólem żołądka, mam wrażenie, jakby coś mi się przykleiło i stąd ten dyskomfort...mięta, no-spa, maalox, renie niestety nie pomagają...a coś podejrzewam, żę to od nadmiaru leków- przez te skurcze biorę ich naprawdę sporo + jeszcze żelazo :/

a jutro rano M. wiezie mnie na morfologię, siuśki i CRP
chyba zaraz zmykam, może jakoś zasnę...

a ja jestem już wymęczona calonocnym i calodniowym bólem żołądka, mam wrażenie, jakby coś mi się przykleiło i stąd ten dyskomfort...mięta, no-spa, maalox, renie niestety nie pomagają...a coś podejrzewam, żę to od nadmiaru leków- przez te skurcze biorę ich naprawdę sporo + jeszcze żelazo :/

oj sie porobilo:( moze jutro zamiast na badania 'wskocz' do gina? moze to faktycznie polekowe albo niech chociaz badania na cito zleci zebys od razu z wynikiem do niego podeszla? robisz badania w tym samym miejscu co gin przyjmujne? ja mam labo w tym samym budynku wiec to by bylo mozliwe...

laska, a ty czasem nie masz problemów z wypróżnieniem się?

Kurcze babeczki ja od 4 godzin tak mniej więcej mam napinania się brzucha co pół godziny :-(i to po nospie. Zaczynam się mocno stresować :(

reklama
Hej dziewczęta
Witam sie po ciezkim dniu pracy, nogi mi puchnac zaczynaja bleeeee i bolą.

Przemknelam szzybciutko przez watek i widze klopoty sercowe:-( kciuki trzymam za pozytywne rozwiazanie problemow.

laski ja mam przekichane, bo od 20 tyg. jestem na L4 niestety, bo miewam częste skurcze-chyba już o tym pisałam- to nic groźnego, ale strasznie upierdliwe i nieprzyjemne. Łapią mnie skurcze od pasa po same cycki tak falowo, a potem "przepływają" od pasa do łopatek i potrafią mnie trzymać po 20 minut, a potem jak ręką odjął znikają. Czasem miewam po kilka dziennie, a czasem raz na tydzień tylko. Zdiagnozowane jako "niekontrolowane skurcze niewiadomego pochodzenia" :-D ot i takiemoje życie ;-)

Pandorko obys te wiadomego pochodzenia skurcze rozpoznala;-) A ta serio to wspolczuje tych skurczybyków.
Kupilam wczoraj sliczna sukieneczke, nie moglam sie oprzec, oczywiscie fiolet wyszukalam bo roz to ja tak niekoniecznie choc i tak pewnie duzo rozu dostaniemy;-)

Do góry