Dzień Doberek

Ja dziś już od piątej na nogach bo moje dziecię stweirdziło,że się wyspało i "mama wstawać" i teraz tylko jej pilnować coby tatusia nie obudziła, bo dopiero co się po pracy położył.
moja droga no z tymi porodami tak to jest, krzyzowe nie oznaczaja porodu a.....2 cm rozwarcia tez nie!! ja w poprzedniej ciazy mialam od 6go mca 2 cm i urodzilam 2 dni po terminie!! a chuchali i dmuchali na mnie od 6mca!!
No tak
Morgaine, w końcu "nie znamy dnia ani godziny"

Jedyne co pewne to to, że już wkrótce

Wczoraj znowu po południu bóle jak na @, w nocy odszedł czop, więc wszystko do przodu. A pomyśleć, że poprzednio pierwszy ból (jakikolwiek skurcz) to od razu oznaczał poród... ale każda ciąża inna...
A ja ostatnio to sama nie wiem czego chcę, raz bym chciała być już po, a za chwilę, że najlepiej do terminu niech młody poczeka...
Fajnie, że niektóre maluszki z mamusiami już w domku.
A Wy jeszcze macie siły na zakupy i inne zabiegi, podziwiam. Jak jak chwilę pochodzę po sklepie to już mam dość, no i nie wiedziałabym jaki rozmiar kupować. W ciąży przybrałam tylko 2 kg, więc generalnie schudłam i nie wiem co będzie pasować... Ale przynajmniej dla młodej jedne buciki na wiosnę sie udało kupić, więc to i tak sukces, choć trzeba i kurtkę i jakieś czapeczki etc... I kto to teraz kupi jak urodzę? Chyba że Was poproszę
A na razie zmykam, kciuki trzymam i powodzenia życzę