Dzień dobry.Nareszcie mam energie i zaplanowany dzień.Dzisiaj generalne porządki.
Widok wózka stojącego w domu tak mnie zmotywował.A swoją droga faktycznie kosmiczny jest.Mam nadzieje że się sprawdzi i będzie długo służył.
cocosova gratulacje ,cieszę się ze wizyta się udała.Ja też już mam za sobą ostatnią wizytę u gina prowadzącego mnie w szpitalu.Jeszcze mi tylko zostało odwiedzenie ordynatora w sprawie tej nieszczęsnej cesarki.I odebranie wyników.
Zastanawia mnie proscedura w szpitalu,nie mogę dostać oryginałów wyników badań tylko xero.A jak bym chciała rodzić w innym szpitalu ,lub tu mnie nie przyjmą to co
?
U mnie w pracy pacjentka odbiera oryginały badań ,ewentualnie xero pozostaje w karcie.
U Was w szpitalach też tak jest z tymi wynikami ,bo zastanawiam się czy dyskutować z nimi na ten temat
?
anawoj wróciłaś kochana.Cieszymy się wszystkie :-)
mitaginka super usg się udało

. Zobaczysz dasz radę do 7 ,albo i dłużej.Tylko więcej uśmiechu i pozytywnych myśli.Życzę Ci aby skończyły się problemy żołądkowe jak najszybciej.Aha super wózek
acronka gratulacje super że torba spakowana.

Ja to nigdy się nie spakuje .Mi się nic nie miesci do moich toreb.Przecież trzeba wziąć tyle rzeczy ,a lista wskazań szpitala jest obszerna.
Ile mam wziąć pieluch -napisali że paczkę ?Ponadto 3 body ,3 pajacyki ,rożek ,kocyk rękawiczki ,czapeczki.
Apropo ja mam czapeczki z wiązaniami myslicie że moge się ich pozbyć(obciać),aby nie przeszkadzały dziecku ,czy lepiej kupić bez wiązan
Stwierdziłam że jestem kompletnie zielona.
A myślicie czy brać laktator do szpitala ?
I mam bardzo mało ubranek dla córci ,i muszę jeszcze koniecznie kupić pajace .
Ale zagmatwałam ten post.
Kochane życze miłego dnia ,trzymam kciuki za Was wszystkie.
Rozpakowanym mamusiom gratuluje.Śliczne bobaski .:-)Ja też już chce mieć mojego bobaska