reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć.
Moje dziecię,jedno po milionie pobudek wstało o 5.30.:wściekła/y:
A drugie czeka na wiosnę (uparty baran).:baffled:
Podsumowując to ledwo żyję.
M z tatą pojechał popracować,to mam może z godzinke w dobrym układzie,idę się położyć.Tylko skończę za słodkie ciasto produkcji mojego syna:-D (szarlotka sypana,polecam,mniej roboty i sprzątania niż przy tradycyjnym).
Miłego dnia.Poczytam w "wolnej chwili" (czy ja kiedyś narzekałam na leżenie:confused::sorry2:;-)).Pa.

Spaczyna niestety wszystko zostalo pozarte, dziadkowie sie bili o miecho:-) proste, a dobre toto:-) mysmy naszego raclette'a kupili za 69 zl, Tefal, ale tak naprawde wykorzystujemy tylko gore wlasnie do cyckow. Wychodza autentycznie jak grillowane:-)
A salatki zawsze mi duzo wychodzi, i tak sie ja pozniej zezre..:-p

Gabi nieeeee nie narzekalas:-):-):-):-):-)

Hej laseczki!
Myślałam, że solidnie odpiszę, ale na czytaniu tyle mi zeszło, że tylko dam znać, że żyję. Cały ranek biegałam po lab i robiłam badania, bo jutro mam wizytę. Wczoraj wieczorem bardzo mi się brzuch napinał, że nie dałam rady siedzieć. Po takich skurczach mam brunatne upławy :zawstydzona/y:. Chyba od jutra lekarz zaleci zwolnienie :zawstydzona/y:. Ale jak trzeba.
Do zobaczenia po południu

witam dwupaki:)
Hej,
nie chce mi sie pisać za bardzo ale chociaż się przywitam.

Viola już nie dlugo utuli maleństwo... ale jej zazdroszcze, mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i szybko:tak:

Ja miałam kiepska noc, bolało spojenie i podbrzusze całe i jeszcze bóle jak w @... mam już dość dziewczyny, a dziś od rana jestem taka słaba że ledwo na nogach jestem w stanie ustać:baffled: Chciałabym zeby to się juz skończyło a teoretycznie to jeszcze nawet 3 tygodnie moge w ciązy chodzić:baffled:... załamka:-(
Aha Ty masz chyba podobny nastrój dziś... wiem co czujesz.

Powodzenia na wizytach!

U nas pogoda piękna ale mroźna... ale co to dla mnie za róznica... i tak nie mam siły z domu się ruszyć:baffled:
witaj w klubie obolalych mnie do tej pory brzucho napierdziela:angry: zjadlam sniadanko wypilam kawke i leze w lozku.

aniolek ja tez bym chciala zeby moj syn zrobil dziadkowi niespodzianke na urodziny wiec licze na to ze sie z nim dogadam i wyjdzie 7 kwietnia:)

viola kciuki zacisniete szczesciara z ciebie:)

milego dzionkaa

reklama
Witam ponownie!!!!

Kamile hehe to wesoło w tej wannie miałaś, ale nie dziwie się , że pomyślałaś, że to może już wody......... bo tobie to naprawde niewiele zostało :rofl2::rofl2:

A ja niedawno wstałam po pośniadaniowej drzemce i ide sobie zrobić kiesielek "słodką chwilę" :-p:-p

narka

Do góry