nenius
Przyjaciółki 2008
Wydaje mi się że dwa tygodnie tacierzyńskiego są.
odnośnie tacierzyńskiego to właśnie wczoraj czytałam w gazecie, że tydzień ma być od 2010 roku a dwa tygodnie od 2012...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że dwa tygodnie tacierzyńskiego są.
No to się stracha najadłaś... dobrze, że się wyjaśniło i spokojnie możesz odpocząć...
eee ale dlaczego strachu? Przecież to powinna być radość, że się zaczęło
(szarlotka sypana,polecam,mniej roboty i sprzątania niż przy tradycyjnym).
;-)).Pa.
witaj w klubie obolalych mnie do tej pory brzucho napierdziela zjadlam sniadanko wypilam kawke i leze w lozku.Hej,
nie chce mi sie pisać za bardzo ale chociaż się przywitam.
Viola już nie dlugo utuli maleństwo... ale jej zazdroszcze, mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i szybko
Ja miałam kiepska noc, bolało spojenie i podbrzusze całe i jeszcze bóle jak w @... mam już dość dziewczyny, a dziś od rana jestem taka słaba że ledwo na nogach jestem w stanie ustać Chciałabym zeby to się juz skończyło a teoretycznie to jeszcze nawet 3 tygodnie moge w ciązy chodzić... załamka:-(
Aha Ty masz chyba podobny nastrój dziś... wiem co czujesz.
Powodzenia na wizytach!
U nas pogoda piękna ale mroźna... ale co to dla mnie za róznica... i tak nie mam siły z domu się ruszyć