reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć.
Moje dziecię,jedno po milionie pobudek wstało o 5.30.:wściekła/y:
A drugie czeka na wiosnę (uparty baran).:baffled:
Podsumowując to ledwo żyję.
M z tatą pojechał popracować,to mam może z godzinke w dobrym układzie,idę się położyć.Tylko skończę za słodkie ciasto produkcji mojego syna:-D (szarlotka sypana,polecam,mniej roboty i sprzątania niż przy tradycyjnym).
Miłego dnia.Poczytam w "wolnej chwili" (czy ja kiedyś narzekałam na leżenie:confused::sorry2:;-)).Pa.

Spaczyna niestety wszystko zostalo pozarte, dziadkowie sie bili o miecho:-) proste, a dobre toto:-) mysmy naszego raclette'a kupili za 69 zl, Tefal, ale tak naprawde wykorzystujemy tylko gore wlasnie do cyckow. Wychodza autentycznie jak grillowane:-)
A salatki zawsze mi duzo wychodzi, i tak sie ja pozniej zezre..:-p

Gabi nieeeee nie narzekalas:-):-):-):-):-)

Hej laseczki!
Myślałam, że solidnie odpiszę, ale na czytaniu tyle mi zeszło, że tylko dam znać, że żyję. Cały ranek biegałam po lab i robiłam badania, bo jutro mam wizytę. Wczoraj wieczorem bardzo mi się brzuch napinał, że nie dałam rady siedzieć. Po takich skurczach mam brunatne upławy :zawstydzona/y:. Chyba od jutra lekarz zaleci zwolnienie :zawstydzona/y:. Ale jak trzeba.
Do zobaczenia po południu

witam dwupaki:)
Hej,
nie chce mi sie pisać za bardzo ale chociaż się przywitam.

Viola już nie dlugo utuli maleństwo... ale jej zazdroszcze, mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i szybko:tak:

Ja miałam kiepska noc, bolało spojenie i podbrzusze całe i jeszcze bóle jak w @... mam już dość dziewczyny, a dziś od rana jestem taka słaba że ledwo na nogach jestem w stanie ustać:baffled: Chciałabym zeby to się juz skończyło a teoretycznie to jeszcze nawet 3 tygodnie moge w ciązy chodzić:baffled:... załamka:-(
Aha Ty masz chyba podobny nastrój dziś... wiem co czujesz.

Powodzenia na wizytach!

U nas pogoda piękna ale mroźna... ale co to dla mnie za róznica... i tak nie mam siły z domu się ruszyć:baffled:
witaj w klubie obolalych mnie do tej pory brzucho napierdziela:angry: zjadlam sniadanko wypilam kawke i leze w lozku.

aniolek ja tez bym chciala zeby moj syn zrobil dziadkowi niespodzianke na urodziny wiec licze na to ze sie z nim dogadam i wyjdzie 7 kwietnia:)

viola kciuki zacisniete szczesciara z ciebie:)

milego dzionkaa

reklama
Witam ponownie!!!!

Kamile hehe to wesoło w tej wannie miałaś, ale nie dziwie się , że pomyślałaś, że to może już wody......... bo tobie to naprawde niewiele zostało :rofl2::rofl2:

A ja niedawno wstałam po pośniadaniowej drzemce i ide sobie zrobić kiesielek "słodką chwilę" :-p:-p

narka

Do góry