reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
opuściłam was o 12, a tu tyle do czytania:szok:
poważne tematy widzę, kurczę ja nic nie planuję bo tak jak napisałyście porodu się nie da zaplanować, ale jakoś tak czuję się lepiej psychicznie jak wiem, że u mnie w szpitalu jest zzo, odpłatnie, ale jest. W sumie cieszę się że nie rodziłam jeszcze.... bo nie wiem co to za ból, i tak jakoś mi łatwiej.

Przeczytałam wszystko, ale tyle tego było, że już nie wiem co komu, hmm...
Frezja nie rodź jeszcze,
chorowitkom zdrowia,
nie mogącym się doczekać wizyt cierpliwości ;-):-)

Ja mam wizytę we wtorek, i właśnie jutro na badania się wybieram z rana.
Mógłby już być ten wtorek :happy:

Rany ale snieta jestem...no spac mi sie chce okrutnie....a M wroci dopiero kolo 22 bo na scianke pojechal...

Aha niedotlenienie nie grozi Juniorowi, skoro sobie dwugodinny spacer machnelas;-) zazdroszcze, ja daje rade do auta i z auta...kurde, moglabym mieszkac w pershingu, jesli chodzi o bole kregoslupowe - normalnie mi przechodzi:-) jedynie co to mi giry puchna, dzisiaj po krotkiej jezdzie mialam zanik kostek:-p
Skonsultowalam sie mailowo ze znajomym ortop, powiedzial, ze zaleca mi sn:-) bije sie z myslami, czy uderzac do innego, czy oprzec sie na jego opinii...i chyba zostawie tak jak jest, chyba ze gin cos innego zadecyduje, ale to jeszcze mam czas do konca miesiaca;-) pozniej bede o tym myslec;-)
Frezja jak tam???

ja zamęczyłam się prasowaniem, rozmiar 62 wyprasowany, teraz czeka 68
jeszcze robiłąm papiery do skarbówki i płaciłam podatek - bo jak mnie M. po weekendzie zostawi w gorzowie to nie bede miala jak tego zrobic

a teraz zmykam robic kolacje jakas

Frezja - licze na to ze te skurcze to tylko po to zeby Cie zmotywowac do szybszego spakowania torby i ze dzidzia jeszcze sie wstrzyma!

i juz wiecej nie pamietam co chcialam napisac

reklama
Dzieki dziewczyny za cieple slowa, na pewno wszystko sie uda :) Jestem juz dobrej mysli....Moze nawet uda sie nam jutro na nocke na przepustke wyjsc (cos tam przebaknela mi oddzialowa) to bede mogla nadrobic dzien jutrzejszy bo na pewno bedzie co :) A potem juz jakos bedzie...Jak sie tylko dobrze wybudzi to juz bede spokojna, bo ostatnim razem dosc dlugo to jej zajelo i sie mocno denerwowalam.....Postaram sie laptopa zabrac do szpitala co by z nudow nie pasc na oddziale jak mala bedzie spala po operacji no i zeby w nocy nie usnac...bo musze jej pilnowac.
Ciekawe co u szczesliwej.... No i co z Frezja bo nastraszyla i zaniemowila....Oby wszystko ok.
Aha83 - super wiesci od lekarza. Oby wszystkie potrzebujace tego kwietniowki dostaly promesy na sn :)

Do góry