reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Cooooo?? Frezja ma skurcze?o co chodzi?myslicie ze to juz czas?mnie tez boli brzuch ale nie wiem czy to skurcze czy co,nie wiem tez co ile powinny byc i w ogole nic nie wiem:confused::confused::confused::confused:
dziewczynki,mam pytanko-moje gin powiedziala ze silne bole spojenia moga byc przyczyna cc.Ja juz odpalam,nie moge chodzic,jak tylko moge to dzialam miesniami rak bo nog juz nie moge ruszyc.Powiedzcie jak lekarze to oceniaja i daja ewntualne skierowanie na cc?czy wykonuje sie jakie badania specyficzne?
ja juz na prawde nie moge chodzic....

reklama
Wpadlam na chwilke sie pochwalic - jestem przeszczesliwa :rofl2:. Udalo sie - przyjmuja nas jutro z Oliwia na oddzial chirurgiczny, tylko mala do piatku rana (wtedy operacja) musi wytrzymac bez kataru (juz prawie nie ma - 3 dni w lozku pod koldra z tona herbatek ziolowych, miodu z ogorecznika i cieplym mlekiem wkoncu daly tak dawno oczekiwany rezultat). Niestety w zwiazku z tym od jutrzejszego poranka mnie nie bedzie - do poniedzialku pewnie. Moze jak mi sie uda gdzies kompa dopasc to chociaz Was troche ponadrabiam, bo w to ze dokladnie doczytam az mi sie wierzyc nie chce - taka tu produkcja postow

To suuuuper i oby córcia szybko do zdrowia wróciła:tak:,a jak się pojawisz przy necie daj od razu znać!!!

Dziewczyny o 15:27 miałam skurcz i teraz o 16:14 przy czym okropnie plecy mnie bolą :sorry2: i w kiblu byłam 3 razy. Idę dopakować torbę:szok:

Kobieto nie strasz:szok::szok:! Wpadłam na minutkę żeby powiedzieć dobranoc a tu takie historie!!! Aż boję się odejść od kompa...
Frezja trzymaj się w dwupaku jak najdłużej;-);-);-)

Miłej i spokojnej nocy wszystkim!!!!!

Cooooo?? Frezja ma skurcze?o co chodzi?myslicie ze to juz czas?mnie tez boli brzuch ale nie wiem czy to skurcze czy co,nie wiem tez co ile powinny byc i w ogole nic nie wiem:confused::confused::confused::confused:
dziewczynki,mam pytanko-moje gin powiedziala ze silne bole spojenia moga byc przyczyna cc.Ja juz odpalam,nie moge chodzic,jak tylko moge to dzialam miesniami rak bo nog juz nie moge ruszyc.Powiedzcie jak lekarze to oceniaja i daja ewntualne skierowanie na cc?czy wykonuje sie jakie badania specyficzne?
ja juz na prawde nie moge chodzic....

Tylko odpowiem i spadam... robione miałam usg spojenia łonowego(dość boli) robią pomiar i na tej podstawie stwierdzają czy ci się rozłazi jak istnieje takie ryzyko że przy porodzie się rozejdzie to mogą zaordynować cc ale nie wiem czy we wszystkich przypadkach...Tylko tyle wiem :-:)-( dobranocka

Witajcie moje kochane kwietnióweczki.
Ja was cały czas podczytuje ale jakoś nie mam weny na pisanie za bardzo.
Frezja daj znać co i jak u Ciebie...w sumie to juz bliziutko u Ciebie z terminem ale i tak sie stresuje czy wszystko w pożądku.Gratuluje wszystkim udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków.
Ja mam wizyte jutro...:szok:
Ciekawe jak moje malenstwo.

Melduję że skurczu więcej nie było ale plecy mnie tak na dole strasznie bolą od środka aż na boki :-( Brzuch mnie boli cały czas jak na okres, miałam chyba z 45 min takie uczucie gorąca aż włosy spięłam bo mnie tak grzały a mam do ramion :sorry2: i dziwnie się czuję :confused:

niuni4 powodzenia-oby się wszystko udało, trzymam kciuki :tak:

reklama
Do góry