reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

nio nie, chwile mnie nie bylo, a tu takie rzeczy sie dzieja;-)
Frezja trzymaj sie dzielnie!!! a ja trzymam mocno kciuki, zeby wszystko bylo ok:tak:
niuni4 nio to zycze duzo zdrowka corusi;-):tak: wracajcie szybko do domku cale i zdrowe:tak:
nadii1 oj zdrowka zycze biedaczku:tak: kuruj sie kochana:tak:
nio a ja niedawno wrocilam z tych zakupow i o dziwo wszyscy zyja:-D hi hi nawet nie bylo tak najgorzej i zakupy poszly sprawnie i szybko;-) kupilysmy ta posciel i jeszcze do cukierni na ciastko wstapilysmy:tak: takze wrocilam nie dosc, ze zadowolona z zakupu, to jeszcze objedzona;-)
nio a synus wariuje dzisiaj na calego:-) chyba jakies adhd ma, bo od poludnia ani chwili spokoju nie mam;-) troche sie wyspinalam wsumie, bo cos brzuch mnie zaczal tak dziwnie bolec, jakies takie dziwne skurcze mnie lapia, ale to chyba jeszcze nie to:baffled: chyba.. bo tak naprawde to sama niewiem czego mam sie spodziewac tak naprawde i jak te "prawdziwe" skurcze maja wygladac.. ide sie polozyc i mam nadzieje, ze szybko mi przejdzie:tak:

reklama
a mnie strasznie boli glowa macie tez czasem takie bole??? podobne do tych co sa na kacu ze nie mozesz z bolu ruszyc glowa ja mam je teraz pierwszy raz i strasznie sie boje ze to moze oznaczac cos zlego:-(

uff zdobylam sie na pojscie do sklepu:-) i przy okazji kupilam i pozarlam snickersa:-D
bede za niedlugo robic obiadek ryz kurczak i jakies tam warzywka:-p mam dzis normalnie jakiegos lenia w przeciwienstwie do mojego maluszka:tak: co chwila dostaje w zebra i nie tylko:-D

ja własnie chrupię jabłko i zastanawiam się, co zrobić, zeby mały choć na chwilę przestał mnie kopać. od rana non stop albo dostaje w zebra, albo brzuch mi się napina i twardnieje. oszaleć można!!! teraz wyjdę na wyrodną matkę, ale momentami naprawdę już wolałabym być po ciąży, a nie w trakcie.

Koga, trzymam kciuki za Twoją zwaloną robotę. Mi dzisiaj cały dzien idzie jak po grudzie.

Hejka dziewczyny!!!

Ja po wczorajszym fatalnym dniu "na bezdechu" dziś mam powtórkę z rozrywki. :-:)-( Dalej ciężko mi się oddycha, aż się boję , że mały będzie niedotleniony.

Rano jak wstałam pootwierałam wszystkie okna i po 10 byłam już na spacerku 2-godzinnym. Wróciłam taka umęczona, bo z parku poszłam po sklepach polatać :tak:
Niby troszkę lepiej , ale dalej nie mogę do końca oddechu złapać. Też macie takie problemy z oddychaniem :confused::confused::confused: bo już normalnie mam dość .

U mnie mimo takiej kiepskiej kondycji power do sprzątania jest, nie za duży ale jest. Dziś sprzątnęłam pół kuchni ;-)

Malutka ja w piątek dostałam ostateczną decyzję od kardiologa , że mogę rodzić SN, więc za Ciebie trzymam kciuki. A wtorek to już tuż tuż , więc cierpliwośći życzę.

Didi ty z tym bigosem to uważaj, bo jak zaczęłabyś rodzić to wesoło byłoby na porodówce....... kiedyś któraś z dziewczyn opisywała poród koleżanki, która najadła się kapusty tylko co przed..... :rofl2::rofl2::rofl2::-D

Frezja trzymam kciukasy za Ciebie i twoje maleństwo, żeby jeszcze się tak nie pchało... :happy::happy:

Nadii zdrówka kochana życzę

Marys a ty ciesz się leżakowaniem i oszczędzaj nogę

Niuni dużo zdrówka córeczce i trzymajcie się

Już nie wiem co komu miałam napisać.... o ale czuję , że chyba jakaś wena mi wraca :-) A jutro mam wizytę u położnej, może to dlatego, że usłyszę bicie serca mojego szkraba i Wojtek nawet jedzie ze mną, cieszę się bo dawno nie był ( zwolnił się troszkę z pracy)

Narka!!!!

reklama
Aha,macica Ci na przeponę uciska.Znaczy wsio w normie i jeszcze brzuch wysoko, jakiś czas przed porodem się opuści i będzie sie łatwiej oddychało:tak:

Do góry