reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
opuściłam was o 12, a tu tyle do czytania:szok:
poważne tematy widzę, kurczę ja nic nie planuję bo tak jak napisałyście porodu się nie da zaplanować, ale jakoś tak czuję się lepiej psychicznie jak wiem, że u mnie w szpitalu jest zzo, odpłatnie, ale jest. W sumie cieszę się że nie rodziłam jeszcze.... bo nie wiem co to za ból, i tak jakoś mi łatwiej.

Przeczytałam wszystko, ale tyle tego było, że już nie wiem co komu, hmm...
Frezja nie rodź jeszcze,
chorowitkom zdrowia,
nie mogącym się doczekać wizyt cierpliwości ;-):-)

Ja mam wizytę we wtorek, i właśnie jutro na badania się wybieram z rana.
Mógłby już być ten wtorek :happy:

Rany ale snieta jestem...no spac mi sie chce okrutnie....a M wroci dopiero kolo 22 bo na scianke pojechal...

Aha niedotlenienie nie grozi Juniorowi, skoro sobie dwugodinny spacer machnelas;-) zazdroszcze, ja daje rade do auta i z auta...kurde, moglabym mieszkac w pershingu, jesli chodzi o bole kregoslupowe - normalnie mi przechodzi:-) jedynie co to mi giry puchna, dzisiaj po krotkiej jezdzie mialam zanik kostek:-p
Skonsultowalam sie mailowo ze znajomym ortop, powiedzial, ze zaleca mi sn:-) bije sie z myslami, czy uderzac do innego, czy oprzec sie na jego opinii...i chyba zostawie tak jak jest, chyba ze gin cos innego zadecyduje, ale to jeszcze mam czas do konca miesiaca;-) pozniej bede o tym myslec;-)
Frezja jak tam???

ja zamęczyłam się prasowaniem, rozmiar 62 wyprasowany, teraz czeka 68
jeszcze robiłąm papiery do skarbówki i płaciłam podatek - bo jak mnie M. po weekendzie zostawi w gorzowie to nie bede miala jak tego zrobic

a teraz zmykam robic kolacje jakas

Frezja - licze na to ze te skurcze to tylko po to zeby Cie zmotywowac do szybszego spakowania torby i ze dzidzia jeszcze sie wstrzyma!

i juz wiecej nie pamietam co chcialam napisac

reklama
Dzieki dziewczyny za cieple slowa, na pewno wszystko sie uda :) Jestem juz dobrej mysli....Moze nawet uda sie nam jutro na nocke na przepustke wyjsc (cos tam przebaknela mi oddzialowa) to bede mogla nadrobic dzien jutrzejszy bo na pewno bedzie co :) A potem juz jakos bedzie...Jak sie tylko dobrze wybudzi to juz bede spokojna, bo ostatnim razem dosc dlugo to jej zajelo i sie mocno denerwowalam.....Postaram sie laptopa zabrac do szpitala co by z nudow nie pasc na oddziale jak mala bedzie spala po operacji no i zeby w nocy nie usnac...bo musze jej pilnowac.
Ciekawe co u szczesliwej.... No i co z Frezja bo nastraszyla i zaniemowila....Oby wszystko ok.
Aha83 - super wiesci od lekarza. Oby wszystkie potrzebujace tego kwietniowki dostaly promesy na sn :)

Do góry