Hej dziewczyny tak się rozpisałyście od wczoraj (od ostatniej mojej wizyty) że jak zaczełam czytać (a wyszło tego z 5 stron :-)) to mnie wylogowało heheh szalejecie !!!
GRATULUJE WSZYSTKIM DZIEWCZYNą ZNAJąCYM PłEć !!!!
I WITAM NOWE KWITNIóWKI fajnie że grono się powiększa
Dzisiaj pilnuje mojej bratanicy do tego moja córcia i bałagan gwarantowany nie nadążam ze sprzątaniem
urwisy oglądają teraz bajkę więc mam kilka minut dla siebie w końcu mogę napić się herbatki i poczytać co tam u was .....
Muszę przyznać że zdziwiona jestem ilością chłopców dwa lata temu jak rodziłam moją Paulunie (był to szał porodowy razem ze mna rodziła jeszcze jedna kobieta , obok była kończona cesarka i zaraz rozpoczynała się druga .. bałam się że dziecko mi podmienią
) no i rodziły się same dziewczynki na sali był chyba tylko jeden chłopiec .... Skoro teraz więcej chłopców może moje przeczucie też się spełni i też będzie chłopak ... cały czas jak mówię o maleństwie to w jak bym mówiła o synku wcześniejszej ciąży zwracałam sie jak do dziewczynki i była dziewczynka ... macie takie przeczucia co do płci??
Co do Zusu (nie pamiętam nicka przepraszam) to moja koleżanka miała taką sytuację że miałą kontrole w czasie ciąży z ZUSu i spradzali czy rzeczywiście lezy w domu (jej ciążą była zagrożona i miała w dokumentach podane że wymaga ciągłego leżenia ) sama byłam zdziwiona tym że ją odwiedzili na szczęście była w domku ;-) więc obyło się bez problemów .....
Powiedzcie mi ile kosztuje w Polsce USG 3D i do którego tygodnia najlepiej jest je wykonać?? fajnie by było mieć taką pamiątkę .... Ja nawet mam test z dwiema kreseczkami schowany :-) z pierwszej ciąży tak samo i pępowinke która odpadła ::-) zawsze to jakaś pamiątka ....
Całuski dla Was idę sprawdzić czy dziewczyny domu mi nie zdemolowały