reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam wszystkie kwietnówki. Ja mam termin na 26 kwietnia, ale mnie sie jakos wydaje ze to bedzie troszeczke wcześniej:) no a teraz zabieram sie do czytania postów bo duzo tu tego:-);-):-)

Witaj UMI2 miłego czytania :-) ja nadrabiałam kilka dni temu ... więc wiem że tego troche jest :-D

Cześć kwietniówki,dawno tu nie zaglądałam:zawstydzona/y:ale różnie tu bywało;-)
Witam nowe koleżanki:blink:
Ja niestety leżę drugi dzień.Szyjka się skraca,łożysko tuż przy ujściu:no: z synem też leżałam,ale 3,5 miesiaca a nie 5:baffled: No i leżenie z trzylatkiem to nie taka prosta sprawa.Na razie na etapie organizacji jesteśmy.Trzymajcie kciuki,żeby mi sie jednak udało:zawstydzona/y:
Mam nadzieję,że u Was ok.
Pozdrawiam.

Ja niestety leżę drugi dzień.Szyjka się skraca,łożysko tuż przy ujściu:no: z synem też leżałam,ale 3,5 miesiaca a nie 5:baffled: No i leżenie z trzylatkiem to nie taka prosta sprawa.Na razie na etapie organizacji jesteśmy.Trzymajcie kciuki,żeby mi sie jednak udało:zawstydzona/y:
Pozdrawiam.

Oj Gabi będę trzymać z całych sił na pewno się uda ... upór matki działa cuda !!!!
Wygodnego łóżeczka życzę i ciepłej pościeli no i żeby Wszystko skończyło się dobrze !!!!

Kurcze chyba za bardzo o tym myśle coraz mosniej boli mnie brzych i jajniki i ma takie uczucie dziwne szyjki może jakby mnie coś piekło coś takiego :-(

Cześć kwietniówki,dawno tu nie zaglądałam:zawstydzona/y:ale różnie tu bywało;-)
Witam nowe koleżanki:blink:
Pozdrawiam.

Trzymamy !!!!! Będzie dobrze. Wszystkie się o to będziemy modlić.

reklama
ewelyn_m zadzwon do lekarza- lepiej porozmawiac z fachowcem! lepiej żebys sie nie martwiła... choc nie wiem czy pieczenie to dobry objaw...dzwon i szybko daj znac!

Do góry