M
Magalie
Gość
Cześć Dziewczynki! Ja też jestem kwietniową mamą. Termin mam na 14 kwietnia podobnie jak gosiaczek1973. :-)
Ja też!!!
ale będzie zbiorowa akcja ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczynki! Ja też jestem kwietniową mamą. Termin mam na 14 kwietnia podobnie jak gosiaczek1973. :-)
To w Polsce na kase chorych można ??
ale na 3d pojde w polsce, bo tu nie ma takiej dowolosci w chodzeniu sobie do lekarza, a jakby przyszlo zaplacic z wlasnej kieszeni... to wole w polsce ;-)
Witam wszystkie kwietnówki. Ja mam termin na 26 kwietnia, ale mnie sie jakos wydaje ze to bedzie troszeczke wcześniej no a teraz zabieram sie do czytania postów bo duzo tu tego:-);-):-)
Ja niestety leżę drugi dzień.Szyjka się skraca,łożysko tuż przy ujściu z synem też leżałam,ale 3,5 miesiaca a nie 5 No i leżenie z trzylatkiem to nie taka prosta sprawa.Na razie na etapie organizacji jesteśmy.Trzymajcie kciuki,żeby mi sie jednak udało
Mam nadzieję,że u Was ok.
Pozdrawiam.
Cześć kwietniówki,dawno tu nie zaglądałamale różnie tu bywało;-)
Witam nowe koleżanki
Ja niestety leżę drugi dzień.Szyjka się skraca,łożysko tuż przy ujściu z synem też leżałam,ale 3,5 miesiaca a nie 5 No i leżenie z trzylatkiem to nie taka prosta sprawa.Na razie na etapie organizacji jesteśmy.Trzymajcie kciuki,żeby mi sie jednak udało
Mam nadzieję,że u Was ok.
Pozdrawiam.