reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć, Dziewczyny... jeszcze raz dziękuję Wam za wczoraj... widzę, że Wy dzisiaj zodiakowo... ja też jestem skorpionem:)
Dziś od rana złe wieści: umarł tato mojego przyjaciela, który był dla mnie jak dziadek... rano źle się poczuł... i juz go nie ma. Masakra, nie mogę uwierzyć...
siedzę w domu, mam straszny katar, źle sie czuję, tym gorzej, ze nie mam jak pomóc przyjacielowi.
Za to napisałam list do tego mojego zasrańca... ja już nie wiem jak z nim rozmawiać, więc napisałam mu wszystko co myślę i czuję. Jak już z tego nic nie pojmie, to się poddaję.

problem w tym, że nie mogę... i bardzo mnie to boli. Jego zona jest o mnie diabelnie zazdrosna i przekonana, że mu się rzucę na rozporek jak tylko się odwróci... pies ogrodnika! Ale to osobna historia, w każdym razie bezsilność boli...

Cześć, Dziewczyny... jeszcze raz dziękuję Wam za wczoraj... widzę, że Wy dzisiaj zodiakowo... ja też jestem skorpionem:)
Dziś od rana złe wieści: umarł tato mojego przyjaciela, który był dla mnie jak dziadek... rano źle się poczuł... i juz go nie ma. Masakra, nie mogę uwierzyć...
siedzę w domu, mam straszny katar, źle sie czuję, tym gorzej, ze nie mam jak pomóc przyjacielowi.
Za to napisałam list do tego mojego zasrańca... ja już nie wiem jak z nim rozmawiać, więc napisałam mu wszystko co myślę i czuję. Jak już z tego nic nie pojmie, to się poddaję.

przykro mi z powodu "dziadka":-(
jeżeli chodzi o przyjaciela to przyłączam sie do alka303 ma racje.

A lit dobrze że napisałaś musiłaś sie wygadać i wyżalić niech co czujesz i jak jest Ci źle, ale proszę Ci nie zadręczaj sie i nie zalamuj to też może być przyczyna twojego złego samopoczucia.
pamietaj NAJWAŻNIEJSZA JESTEŚ TY I TWOJE DZIECKO!!!!!:tak: i terza tylko to sie liczy a cała reszta poczeka.
Wracaj szybciutko do zdrowia, cherbatka z cytrynkqa miodzikiem i do łożeczka sie wygrzewać

pozdrawiam serdecznie i zdrowiej;-)

witam po dlugiej nie obecnosci...
aaaa i Wszystkim skorpionkom wzystkiego naj naj naj naj. :-D

Moja córka to scorpionik...

Gosiaczek gratuluje JUNIORKA, u nas jak nie znajde innego fajnego imienia tez bedzie JUNIOREK...

Bo wczoraj dowiedzialam sie ze bede meic SYNKA ;-)

Wogole to jestem chora :baffled: najpier antybiotyk teraz 2 leczenie lekami na zatoki wrrrrrrrrrrrrr , Moja córka znów miala angine...

Pobyt w PL zaczol sie od choroby...

reklama
Dzięki Sofik i wzajemne gratulacje przesyłam.
Kuruj się kochana.

Witam po dłuższej niebytności:)
Gosiaczku znasz płac maluszka?czyżby chłopczyk ?:-)
melduję,że u nas..na 70% ON:tak:

a i jeszcze jedno-
Wczym zamierzacie chodzic zimną jesienią/zimą?szukam płaszcza..ale mic nie ma:no:
znacie jakies sklepy netowe z fajna odzieżą?

kompletujecie już wyprawkę?
bo jak ja sobie pomysle,że te wszystkie wydatki spadna na nas w marcu/kwietniu..:baffled:

Do góry