A
alka303
Gość
a dodam, że chciałam chodzic na aerobik w wodzie ale gin ze względu na moje słabe zatoki na razie odradziła...
ide wcinac obiadek
ide wcinac obiadek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, Dziewczyny... jeszcze raz dziękuję Wam za wczoraj... widzę, że Wy dzisiaj zodiakowo... ja też jestem skorpionem
Dziś od rana złe wieści: umarł tato mojego przyjaciela, który był dla mnie jak dziadek... rano źle się poczuł... i juz go nie ma. Masakra, nie mogę uwierzyć...
siedzę w domu, mam straszny katar, źle sie czuję, tym gorzej, ze nie mam jak pomóc przyjacielowi.
Za to napisałam list do tego mojego zasrańca... ja już nie wiem jak z nim rozmawiać, więc napisałam mu wszystko co myślę i czuję. Jak już z tego nic nie pojmie, to się poddaję.
A ja jestem z 1-go stycznia czyli też rogacz tylko koziorożec,mój M tak samo koziorożec. Ja dla dzidzi jeszcze też nic nie mam :-( czekam aż będę pewna co do płci.Co do chorej łapki psiaka to też to przechodziłam.Masakra.
aaaa i Wszystkim skorpionkom wzystkiego naj naj naj naj.
Dzięki Sofik i wzajemne gratulacje przesyłam.
Kuruj się kochana.