reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Moja prababcia jeszcze zyje zaraz skonczy 86lat i juz strasznie schorowana, alemoje Jula ma pra pra babcie i mam nadzieje ze drugie malenstwo tez zdazy ja miec:)

Dla mnie to jakiś kosmos co piszesz, ale Ci zazdroszczę. Moja Ania no i dzidzia w brzuszku ma już tylko jedną babcię :-( Moja mama w przyszłym roku skończy 60 lat (to tak jak Twoja babcia :-)) A gdyby żyła moja babcia to miała by 83, a druga 101 lat!!! :-D Już nie wspomnę w ogóle o moich pradziadkach, bo nie miałam szans ich poznać.

A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki:)
Moja Ania jest byczek, a teraz będzie chyba baranek. Mąż koziorożec, więc same rogacze :-D Tylko ja lew.

Bo wczoraj dowiedzialam sie ze bede meic SYNKA

Gratuluje parki! Tez bym chciała teraz synka.

reklama
U nas dzisiaj była piękna pogoda - ciepło, słonecznie. mam nadzieję, że na Wszystkich Świętych też będzie taka pogoda.
Za to w czwartek był halny.

I nareszcie dzisiaj wrócił mój mąż. Od wtorku był na delegacji w Niemczech i nawet za bardzo nie można było pogadać przez telefon. Miło spędziliśmy wieczór jak już Ania zasnęła :zawstydzona/y:

Widziałyście to? Tatuś kretyn. Biedne dziecko.
http://www.smog.pl/wideo/21680/tatus_kretynnbsproku_zobacz/

Wczym zamierzacie chodzic zimną jesienią/zimą?szukam płaszcza..ale mic nie ma:no:
znacie jakies sklepy netowe z fajna odzieżą?

kompletujecie już wyprawkę?
bo jak ja sobie pomysle,że te wszystkie wydatki spadna na nas w marcu/kwietniu..:baffled:

moze poszukaj na allegro...

Gratuluje parki! Tez bym chciała teraz synka.

Trzymam kciuki za SYNKA!!! ja jeszcze 3.11. ide na USG4D i mam nadzieje ze potwierdza jeszcze raz ze SYN...
Jak bylam w 15tc u lekarza to powiedzial ze bedzie moze corka, ale potem mowi ze cos mu tu nie pasuje...
teraz jak bylam w 18tc to stanowczo mowiedzial SYN nawet sie nie zawachal, a mowiae jest dobrym specjalista w okreslaniu płci...
Ale ide na połowkowe tego 3.11. ;-)

kurde wstalam coraz bardziej chora... wrrrrrrrrrrrrr:baffled:

Hejka kwietniówki!!

Ja tak samo jak Sofik wstałam bardziej chora....Wczoraj był tylko katarek a dziś znowu boli mnie głowa, gardło to ledwo akceptuje przełykaną śline...oj czuję, że to angina.

Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i że nie będzie gorzej.

Życzę zdrówka wszystkkim!!

Witam wszystkich:) rano mój kochany obudził mnie żeby mi dać prezencik-nie mógł poczekać aż się wyśpię:-p ale i tak go kocham:-)
Dzień zapowiada się raczej miło choć pogoda niepewna-mam nadzieję, że nie będzie padać:)
pozdrawiam wszystkich:)

witajcie laseczki

na poczatek chcialam złozyc życzenia Almani:tak:
Wszystkiego co najlepsze..spełnienia marzeń oraz szczesliwych dalszych miesiecy ciązy bo i szybkiego bezbolesnego rozwiązania
Spring_Frog_Cake_by_theshaggyturtle.jpg

Sofik..dużo dużo zdrowka życze...niech paskudna choroba ucieka jak najdalej od was i juz nie wraca

a my jestesmy po halloween..maly chodzil jako Batman i zbieral slodycze..hehe..byl dzielny..jak wrocilismy do domu to padl ze zmeczenia i szybko zasnal:-D
a dzisiaj idzie na impreze do kolezanki na jej 1 urodzinki ..ahh..jeny jak te dzieci szybko dorastaja..ze juz imprezuja codzien:-D:-D

Almani 100 lat 100 lat i wszytkiego Naj...

Aha83 zdrówka Ci zycze, ale ejsli Ci nie przejdzie do pon. to idz do lekarza... bo ja nie poszlam i musilam barc antybiotyk, a teraz kuracja na innych lekach... jelsi bardzo Cie boli kup sobie Tamtun Verde do psikania lub do ssania, a jelsi bys miala kaszel to Stodal mozna to brac w ciazy...

Didi niech lepiej ta chorba zostanie w PL ;-) jak wrocimy do Irl to zeby jej juz nie bylo... no i 3 tyg. za mna pobytu w karaju, teraz powoli zaczyna sie pakowac, a w czwartek wieczorem mam lot...
Oj czas lecji bardzo szybko moja córka za 2 tyg. konczy 3 latka a ja pamitam jak byla taka malutka ;-) ale sie rozmarzyłam...
A moj m czekał wczorja na dzieci i nikt po cukierki nie przyszły ..:sorry2:

zmykam sie ubierac i zmykam na groby...

Miłego Dnia

Och dziewczynki kurujcie się. Ja też kicham, ale się nie daje. Pije ciepłe herbatki i zjadam miodek, cebulkę i troszkę czosnku. Wygrzewam się pod kocykiem i jak pada nie wychylam nosa z domu. Bo ja szybko łapie takie infekcje i jak bym tylko przemokła to by było po wszystkim :-(

reklama
Naprawde urodziłam się 1-go stycznia :-) Ja jestem u rodziców i zaraz jedziemy na groby.Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.cmok cmok cmok cmok.

Do góry