reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

idealny opis dla skorpiona jakby moj charakterek ktos opisal(jestem z 17 list.), jestem mila ikochana chyba ze ktos mi zalezie za skóre:)
moja Julia urodzila sie 30 listopada czyli juz skorpionem niejest ale jej charakterek idealnie pasuje:D

reklama
No więc będę się czuła młodo:-D
ech...poszłam pod prysznic i jak nagle się głodna zrobiłam tak na maksa to zasłabłam...mój J mnie przerażony z podłogi zbierał...nie lubię takich sytuacji:-(

kochana nikt ich nielubi ale to juz takie uroki ciezarnych, ja jak bylam w ciazy z Jula pomagalam bratowej w kwieaciarni, sklep pelen klijetow duszno a ja mdleje masakra teraz naszczescie mi sie to niezdaza:)

No i prawdopodobnie jest SYNEK.
To świetna wiadomość. Pamiętam że pisałaś ze do pełni szczęścia brakuje ci synka :-) Teraz wszystko się spełnia :-)

A co u mnie jestem chora od wczoraj biore antybiotyk niby lekka poprawa jest ale...
Och ta pogoda. Kuruj się i szybkiego powrotu do zdrówka życzę.

No więc będę się czuła młodo:-D
ech...poszłam pod prysznic i jak nagle się głodna zrobiłam tak na maksa to zasłabłam...mój J mnie przerażony z podłogi zbierał...nie lubię takich sytuacji:-(

A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki:)

ja zanim się umyje to muszę sięgnąć po bułeczkę czy cokolwiek do przegryzienia. Bo też mi się słabo robi. A głodna się robię 2 min po wstaniu. I to tak strachliwie ze mam mroczki przed oczami.

Nasze dzieciaczki wogle będą "rogacze" bo nie dość ze baranki lub byczki to na dodatek z choroskopu chińskiego ich rok to rok bawoła :-)
Horoskop Chiński - Bawół :: TwojeCentrum.pl

Dziś odbieram torta, a jutro zdmu****e świeczki....może powinnam się poczuć stara?:-p
O i chciałam się pochwalić- kupiłam sobie ostatnio słodkie ubranko dla dzidzi- http://www.dany.pl/images/kolekcja_aktualna/013.jpg - pierwsze z lewej :-) co sądzicie? :)
Ubranka cudne. Jak tak patrze to coraz większe mam wewnętrzne przekonanie ze powinnam się udać do sklepu i kupić jakieś prezenciki mojemu maluszkowi. jeszcze nic mu nie kopiłam. Jaka jestem mama, nawet misia dzieciaczkowi nie kopiłam :-D

Zdrówka tobie i maleństwu, szczęścia i niekończącej się miłości :-) Kwiatuszki dla CIEBIE!!!

Załączniki

• 3005_mis_i_czerwone_kwiatuszki.jpg
    3005_mis_i_czerwone_kwiatuszki.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 30
Kurcze to gdzie twój M pracuje, że mu w stołówce takie dania serwują??
Mój M pracuje w bardzo dużej firmie, która bardzo dba o to, aby pracownicy byli zadowoleni i wydajnie pracowali. :-D
Hej, jestem już po wizycie, wszystko ok, dzidziuś zdrowy, duży w sam raz, z mięśniakiem moim nic złego się nie dzieje.

No i prawdopodobnie jest SYNEK.
Gratulacje! Ja może we wtorek też będę uświadomiona co do płci. :tak:
Dziś odbieram torta, a jutro zdmu****e świeczki....może powinnam się poczuć stara?:-p
O i chciałam się pochwalić- kupiłam sobie ostatnio słodkie ubranko dla dzidzi- http://www.dany.pl/images/kolekcja_aktualna/013.jpg - pierwsze z lewej :-) co sądzicie? :)

Buziaki dla wszystkich kwietniowych mam:-)
Ja skończyłam 32 lata i jakoś nie zwaracam na to uwagi. Metryka nie jest ważna, czuję się zdecydowanie lepiej w swojej skórze teraz, niż gdy miałam lat 22. No i jest dużo życie faktycznie zaczyna się po trzydziestce... ;-)
A ubranko – miodzio! :-D
Poszłam dziś na aerobic,
bo w grafiku były zajęcia "bardzo spokojne na obudzenie się"
a tu step na wejściu :szok:
a za 5 min "no to bierzemy hantle" ehhh, no i wyszłam

co za wtopa
Ja odpuściłam sobie jogę dla normalnych kobiet, okazała się zbyt forsowna. :-( Teraz chodzę do klubu poćwiczyć na steperze i rowerze stacjonarnym, plus porcja szybkiego marszu na bieżni. A jogę ćwiczę w domu, specjalne zestawy ćwiczeń dla kobiet w ciąży i jestem zadowolona. ;-)
widze ze jest tu nas sporo z listopada:):)
Dla wszystkich dziewczyn urodzonych w listopadzie: wszystkiego naj... :-)
A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki:)
U mnie w domu będą same rogacze: ja – Kozorożec, mój M – Baran, Maluch – Baran lub Byk. Nawet pies to w gruncie rogacz – Byk. :rolleyes2:

Ja dzisiaj rano musiałam jechać z psem na kontrolę do weterynarza. Na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku (odpukać w niemalowane :tak:), choć leczenie i powrót łapy do stanu sprzed urazu potrwa pewnie jeszcze kilkanaście tygodni. Na razie po domu chodzi w skarpecie, a na dwór w psim bucie. :sorry2: Dobrze, że jej to nie przeszkadza – czasem psy nie tolerują takich rzeczy, a łapa dzięki temu szyciej się goi. A to przecież najważniejsze. :-p

A ja jestem z 1-go stycznia czyli też rogacz tylko koziorożec,mój M tak samo koziorożec. :) Ja dla dzidzi jeszcze też nic nie mam :-( czekam aż będę pewna co do płci.Co do chorej łapki psiaka to też to przechodziłam.Masakra.

reklama
wszystkiego najlepszego wszystkim skorpionom :)

ma_dunia też przechodziłam chorą łapę- operację łapy i sciąganie bucika czy skarpety - ale niech szybko sie goi łapka, pogłaskaj psinkę od nas :)

a u mnie w domciu mieszanka znaków zadiaku ja rybka, mąż waga psinka panna (hihi) a dzidzia byczek lub baranek

szalone zestawienie...oj będzie wesoło :)

Magalie jan tez odpusciłam forsowne cwiczenia ale podobnie jak
Ma_Dunia cwicze na rowerze stacjonarnym (dla przyjemnosci)plus długie spacerki po lesie z psiną- bardzo to relaksuje :)

Do góry