reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hihihi ja mam duza wielo pokoleniowa rodzine dwie babcie jedneg dziadka i prababcie:)

wszystkiego naj naj Almani:)duzo zdrowka i oby wszystkie twoje marzenia sie spelnialy:)

reklama
Almani wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

15.gif

Ostatnia edycja:
Almani wszystkiego co tylko sobie zamarzysz i na dokładkę tego o czym nawet nie śnisz. :-)
witam po dlugiej nie obecnosci...

Bo wczoraj dowiedzialam sie ze bede meic SYNKA ;-)
Witaj Sofik, fajnie znów Cię "zobaczyć". :-) Gratuluję synka, następny kwietniowy chłopak! :tak:

Z moją psicą trochę lepiej. Najważniejsze, że łapa się nie paprze i opuchlizna trochę zeszła. Niestety znów ma lekki problem z oczami... :baffled: Ale to może się zdarzać w jej wieku. Ma 11 lat i jest piesem dużej rasy, w związku z tym starzeje się szybciej i będzie łapać różne przypadłości. Na szczęście, poza wyżej wymienionym, dobrze się trzyma i oby tak jak najdłużej. :happy:

Byliśmy dzisiaj z moim M na zakupach, kupiliśmy m.in. dla mnie stanik ciążowy, a dla niego buty. Zajrzeliśmy też do sklepu z artykułami dziecięcymi. :tak: Pokazałam wózek jaki bym chciała, oglądaliśmy ciuszki i meble. No i mam lekki dylemat. :dry: Na początek chcieliśmy kołyskę lub kosz na kółkach, na noc w można zabrać do sypialni i nie muszę biegać do karmienia (spanie dziecka w naszym łóżku odpada). Wszystkie, które oglądaliśmy, są jakieś wielkie, będę musiała trochę meble poprzesuwać...:huh:

Ostatnia edycja:
Almani STO LAT!!!:-):-):-)

a dzis u na tez piekna pogoda...długi cudny spacer z mężem i psiulką...a jutro zakupy!i dla malucha i do domu kupujemy sofę :) ale mam radoche z tego :)

sofik raz jeszcze dużo dużo zdrówka...

;-)Ma-Dunia to dzis sa sklepy otwarte :szok: a mialy byc zamkniete??
Ja juz sie nie moge zakupow doczekac ale czekam az wroce do Irl....;-)

Ale dzis z nudów , bylam i pakowlam hustawke po mojej corce ktora tu przyslalam zeby kuzynka corka mogla z nije korzystac...A teraz zabieram ja spowrotem , mo i musilam ja spakowac do paczki dorzucilam kilka rzeczy zeby bylo 20kg i w droger do Irl...

Naprawde poleca hustawke dla maluszkow od urodzenia do 9 kg , ja bez niej nic bym w domu nie zrobila...

Alka dziekuje:-) caluski

Ostatnia edycja:
W Polsce pewnie wszystkie są pozamykane, ale ja mieszkam w Niemczech i tutaj w tych dniach wszystko funkcjonuje bez zmian. :-)

Witam wszystkich:) dziękuję baaaardzo mocno za życzenia:):) ja dziś się lenię i jem czekoladki:-) po za tym prowadzę konsultację z mamą co najlepiej kupić dla dzidziuli:) wczoraj jak dzwoniła to wspomniała, że kupiła mi jakiś wspaniały zestaw do wyparzania i ogrzewania butelek:-p

Hej dziewczyny!!

Jak tam po weekendzie?? U mnie wszystko w porządeczku. Troszkę się podkurowałam, tylko lekki katarek mam.
Całą sobotę spedziliśmy u znajomych, pomagając w przeprowadzce. A dokładniej to w ogarnianiu mieszkanka i mój mężuś w składaniu mebli. Moja rola kończyła się na zabawianiu 2,5 miesięcznego Aleksa, ale mi to pasowało.:tak: Chyba troszkę przesadziłam z noszeniem jego, bo wieczorem mnie brzuch bolał. Ale odpoczęłam i jest ok.

W niedziele pojechaliśmy na spacerek nad morze i na obiadek taki troszkę odświetny, bo 1 listopada stuknęło nam 10 lat "bycia razem" hehe "chodzenia" :rofl2:
No i po weekendzie dość intensywnym dziś cały dzień będę odpoczywać.
Aha jak się uda, bo mąż dziś pracuje z domu, więc zobaczymy co on na takie moje lenistwo powie hihihi.

Buzka

reklama
Witam wszystkich:-) ja jeszcze dziś mam wolne ale już jutro muszę wstać o 6....myśl o tym psuje troszkę dzisiejszy dzień:-p tak po za tym to jest brzydko na dworze i nie chcę mi się wychodzić, a trza by było jakieś zakupy porobić....

acha83 zaczęliście od wspólnego spacerku na cmentarz czy jak? bo data ciut nietypowa:-p

Do góry