reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

hihihi ja mam duza wielo pokoleniowa rodzine dwie babcie jedneg dziadka i prababcie:)

wszystkiego naj naj Almani:)duzo zdrowka i oby wszystkie twoje marzenia sie spelnialy:)

reklama
Almani wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

15.gif

Ostatnia edycja:
Almani wszystkiego co tylko sobie zamarzysz i na dokładkę tego o czym nawet nie śnisz. :-)
witam po dlugiej nie obecnosci...

Bo wczoraj dowiedzialam sie ze bede meic SYNKA ;-)
Witaj Sofik, fajnie znów Cię "zobaczyć". :-) Gratuluję synka, następny kwietniowy chłopak! :tak:

Z moją psicą trochę lepiej. Najważniejsze, że łapa się nie paprze i opuchlizna trochę zeszła. Niestety znów ma lekki problem z oczami... :baffled: Ale to może się zdarzać w jej wieku. Ma 11 lat i jest piesem dużej rasy, w związku z tym starzeje się szybciej i będzie łapać różne przypadłości. Na szczęście, poza wyżej wymienionym, dobrze się trzyma i oby tak jak najdłużej. :happy:

Byliśmy dzisiaj z moim M na zakupach, kupiliśmy m.in. dla mnie stanik ciążowy, a dla niego buty. Zajrzeliśmy też do sklepu z artykułami dziecięcymi. :tak: Pokazałam wózek jaki bym chciała, oglądaliśmy ciuszki i meble. No i mam lekki dylemat. :dry: Na początek chcieliśmy kołyskę lub kosz na kółkach, na noc w można zabrać do sypialni i nie muszę biegać do karmienia (spanie dziecka w naszym łóżku odpada). Wszystkie, które oglądaliśmy, są jakieś wielkie, będę musiała trochę meble poprzesuwać...:huh:

Ostatnia edycja:
Almani STO LAT!!!:-):-):-)

a dzis u na tez piekna pogoda...długi cudny spacer z mężem i psiulką...a jutro zakupy!i dla malucha i do domu kupujemy sofę :) ale mam radoche z tego :)

sofik raz jeszcze dużo dużo zdrówka...

;-)Ma-Dunia to dzis sa sklepy otwarte :szok: a mialy byc zamkniete??
Ja juz sie nie moge zakupow doczekac ale czekam az wroce do Irl....;-)

Ale dzis z nudów , bylam i pakowlam hustawke po mojej corce ktora tu przyslalam zeby kuzynka corka mogla z nije korzystac...A teraz zabieram ja spowrotem , mo i musilam ja spakowac do paczki dorzucilam kilka rzeczy zeby bylo 20kg i w droger do Irl...

Naprawde poleca hustawke dla maluszkow od urodzenia do 9 kg , ja bez niej nic bym w domu nie zrobila...

Alka dziekuje:-) caluski

Ostatnia edycja:
W Polsce pewnie wszystkie są pozamykane, ale ja mieszkam w Niemczech i tutaj w tych dniach wszystko funkcjonuje bez zmian. :-)

Witam wszystkich:) dziękuję baaaardzo mocno za życzenia:):) ja dziś się lenię i jem czekoladki:-) po za tym prowadzę konsultację z mamą co najlepiej kupić dla dzidziuli:) wczoraj jak dzwoniła to wspomniała, że kupiła mi jakiś wspaniały zestaw do wyparzania i ogrzewania butelek:-p

Hej dziewczyny!!

Jak tam po weekendzie?? U mnie wszystko w porządeczku. Troszkę się podkurowałam, tylko lekki katarek mam.
Całą sobotę spedziliśmy u znajomych, pomagając w przeprowadzce. A dokładniej to w ogarnianiu mieszkanka i mój mężuś w składaniu mebli. Moja rola kończyła się na zabawianiu 2,5 miesięcznego Aleksa, ale mi to pasowało.:tak: Chyba troszkę przesadziłam z noszeniem jego, bo wieczorem mnie brzuch bolał. Ale odpoczęłam i jest ok.

W niedziele pojechaliśmy na spacerek nad morze i na obiadek taki troszkę odświetny, bo 1 listopada stuknęło nam 10 lat "bycia razem" hehe "chodzenia" :rofl2:
No i po weekendzie dość intensywnym dziś cały dzień będę odpoczywać.
Aha jak się uda, bo mąż dziś pracuje z domu, więc zobaczymy co on na takie moje lenistwo powie hihihi.

Buzka

reklama
Witam wszystkich:-) ja jeszcze dziś mam wolne ale już jutro muszę wstać o 6....myśl o tym psuje troszkę dzisiejszy dzień:-p tak po za tym to jest brzydko na dworze i nie chcę mi się wychodzić, a trza by było jakieś zakupy porobić....

acha83 zaczęliście od wspólnego spacerku na cmentarz czy jak? bo data ciut nietypowa:-p

Do góry