reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

cedora - trzmam kciuki za Ciebie i Twoją decyzję, nie działaj pochopnie i wsłuchaj się w siebie czego Ty chcesz i oczekujesz - mam nadzieję , że intuicja CI podpowie jak działać:happy:

reklama
almani ja mam 28 a za chwile skoncze 29 lat! i czuje sie lepiej jak miałam 20! hihi

ale swietuj ile wlezie :)
a co do ciuszków aaaaaa.....boskieeeeeeee.....

koga a życie zaczyna sie po ....30 więc ...szampan bez alko! i na zdrowie :)ale to za kilka tygodnii hihi

paszka 4 - wracaj do zdrowia :)

i u mnie swieci słoneczko- cudownego dzionka wam życzę!!!

alka - :-D

magali - dla ciężarówek kochana to już chyba tylko joga albo aerobik w wodzie:-D

a mi coraz weselej - z każdą godziną weekend bliżej!!!!:-D:tak::-D

No tak, to ja tutaj najstarsza jestem, 35 latek skończone w czerwcu.
Ani nie czuję się na ten wiek, ani nie wyglądam,jestem szalona, casem zachowuję się jak dziecko, hihi, szczególnie teraz w ciąży.
Śmieję się że dla mnie czas się zatrzymał jak miałam 16 lat, i tak się czuję właśnie.

No tak, to ja tutaj najstarsza jestem, 35 latek skończone w czerwcu.
Ani nie czuję się na ten wiek, ani nie wyglądam,jestem szalona, casem zachowuję się jak dziecko, hihi, szczególnie teraz w ciąży.
Śmieję się że dla mnie czas się zatrzymał jak miałam 16 lat, i tak się czuję właśnie.

Gosiaczek to tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że też tak powiem jak będę po 30. Narazie za tydzien w niedzielę czekają mnie 25 urodzinki. Wiem, że jestem jeszcze młoda , ale czuję się jeszcze młodziej.

Mam nadzieję, że troszkę przy dzidzi spoważnieje, bo jak narazie to ....powagi brak. hehe:rofl2:

Hej :)

Aha a dziewczynki tak z ciekawości te wasze suwaczki to pokazują ciąże według OM czy USG???

według OM - moja ginka jego właśnie się trzyma :tak:

Hej, jestem już po wizycie, wszystko ok, dzidziuś zdrowy, duży w sam raz, z mięśniakiem moim nic złego się nie dzieje.

No i prawdopodobnie jest SYNEK.

super, gratuluję!!!

Hej dziewczynki!!

Witam z rana!!Ja oczywiście nie śpię już od w pół do 5 , więc dzień będzie długi. :rofl2:
Ale co najważniejsze ból głowy po prawie dwóch dniach odpuścił, tylko troszkę zakatarzona jestem.

Miłego dnia życzę !!!

dobrze, że głowa odpuściła...i łaczę się w bólu, ja też wstałam przed 5 :baffled: (tak to jest być mamą rannego ptaszka i żoną kaszlącego męża ;-))

Dziś odbieram torta, a jutro zdmu****e świeczki....może powinnam się poczuć stara?:-p
O i chciałam się pochwalić- kupiłam sobie ostatnio słodkie ubranko dla dzidzi- http://www.dany.pl/images/kolekcja_aktualna/013.jpg - pierwsze z lewej :-) co sądzicie? :)

Buziaki dla wszystkich kwietniowych mam:-)

no to ja juz na wyrost - bo jutor pewnie nie zajrzę: Sto lat, sto lat, sto lat!!!!!!!!

Ubranko śliczne :tak:

:wściekła/y:
Jak dziś humorki i samopoczucie?

pomijając niewyspanie to chyba nieźle, wyprawiłam małą czarownicę do przedszkola (halloween :baffled:)

A co u mnie jestem chora od wczoraj biore antybiotyk niby lekka poprawa jest ale...
Dużo zdrówka!!!! I to mi przypomina o tym, że muszę wziąć swój :tak:

widze ze jest tu nas sporo z listopada:):)

No zgadzam się, też to zauważyłam.

Czyli SKORPIONY, a więc kochane koleżanki skorpionki coś dla nas:

Skorpion to najsilniejszy ze wszystkich znaków zodiaku posiadający jednocześnie najtrudniejszy charakter. Skorpion cierpi na nadmiar energii życiowej. Uzewnętrznia się to w jego wielkim dynamizmie, aktywności, sile ducha i charakteru. Działa z pasją i odwagą, ma nieustanną chęć działania. Zmaga się z życiem i uwielbia to.
Praca pochłania go całkowicie, wykonuje ją z pasją i wytrwale zmierza do celu - nie dla sławy ani kariery, lecz z autentycznego pragnienia działania.
W towarzystwie słynie z ciętego języka i autorytatywności. Niestety, Skorpion jest podejrzliwy i nieufny, bardzo pamiętliwy i pesymistycznie nastawiony do życia. Często - mściwy.
W miłości namiętny i zachłanny. Posiada silnie rozwinięty seksualizm i trudno wytłumaczalny magnetyzm. Kieruje się wyłącznie emocją. Współżycie z nim jest trudne - jest humorzasty i zazdrosny, lubi dominować. Biada temu, kto go zrani. Skorpiony są zwykle bardzo atrakcyjne i pociągające. Ich uczucie bywa silne, głębokie i trwałe.

Dzieci-Skorpiony są inteligentne i bystre, bardzo zdolne i chłonne, ale trudne do wychowania, nieposłuszne i krnąbrne. Są nadmiernie ruchliwe i żywe.

Sorki za obszerność opisu skorpiona. :happy2:

Ja się napewno z wieloma cechami zgodzę, ale niektóre stanowczo nie należą do mnie.

Buźka

reklama
No więc będę się czuła młodo:-D
ech...poszłam pod prysznic i jak nagle się głodna zrobiłam tak na maksa to zasłabłam...mój J mnie przerażony z podłogi zbierał...nie lubię takich sytuacji:-(

A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki:)

Ostatnia edycja:
Do góry