reklama
A
alka303
Gość
almani ja mam 28 a za chwile skoncze 29 lat! i czuje sie lepiej jak miałam 20! hihi
ale swietuj ile wlezie
a co do ciuszków aaaaaa.....boskieeeeeeee.....
koga a życie zaczyna sie po ....30 więc ...szampan bez alko! i na zdrowie
ale to za kilka tygodnii hihi
paszka 4 - wracaj do zdrowia
i u mnie swieci słoneczko- cudownego dzionka wam życzę!!!
ale swietuj ile wlezie
a co do ciuszków aaaaaa.....boskieeeeeeee.....
koga a życie zaczyna sie po ....30 więc ...szampan bez alko! i na zdrowie
paszka 4 - wracaj do zdrowia
i u mnie swieci słoneczko- cudownego dzionka wam życzę!!!
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
No tak, to ja tutaj najstarsza jestem, 35 latek skończone w czerwcu.
Ani nie czuję się na ten wiek, ani nie wyglądam,jestem szalona, casem zachowuję się jak dziecko, hihi, szczególnie teraz w ciąży.
Śmieję się że dla mnie czas się zatrzymał jak miałam 16 lat, i tak się czuję właśnie.
Ani nie czuję się na ten wiek, ani nie wyglądam,jestem szalona, casem zachowuję się jak dziecko, hihi, szczególnie teraz w ciąży.
Śmieję się że dla mnie czas się zatrzymał jak miałam 16 lat, i tak się czuję właśnie.
aha83
kwietniówka '09
No tak, to ja tutaj najstarsza jestem, 35 latek skończone w czerwcu.
Gosiaczek to tylko pozazdrościć. Mam nadzieję, że też tak powiem jak będę po 30. Narazie za tydzien w niedzielę czekają mnie 25 urodzinki. Wiem, że jestem jeszcze młoda , ale czuję się jeszcze młodziej.
Mam nadzieję, że troszkę przy dzidzi spoważnieje, bo jak narazie to ....powagi brak. hehe

nenius
Przyjaciółki 2008
Hej 
według OM - moja ginka jego właśnie się trzyma
super, gratuluję!!!
dobrze, że głowa odpuściła...i łaczę się w bólu, ja też wstałam przed 5
(tak to jest być mamą rannego ptaszka i żoną kaszlącego męża ;-))
no to ja juz na wyrost - bo jutor pewnie nie zajrzę: Sto lat, sto lat, sto lat!!!!!!!!
Ubranko śliczne
pomijając niewyspanie to chyba nieźle, wyprawiłam małą czarownicę do przedszkola (halloween
)

Aha a dziewczynki tak z ciekawości te wasze suwaczki to pokazują ciąże według OM czy USG???
według OM - moja ginka jego właśnie się trzyma

Hej, jestem już po wizycie, wszystko ok, dzidziuś zdrowy, duży w sam raz, z mięśniakiem moim nic złego się nie dzieje.
No i prawdopodobnie jest SYNEK.
super, gratuluję!!!
Hej dziewczynki!!
Witam z rana!!Ja oczywiście nie śpię już od w pół do 5 , więc dzień będzie długi.
Ale co najważniejsze ból głowy po prawie dwóch dniach odpuścił, tylko troszkę zakatarzona jestem.
Miłego dnia życzę !!!
dobrze, że głowa odpuściła...i łaczę się w bólu, ja też wstałam przed 5

Dziś odbieram torta, a jutro zdmu****e świeczki....może powinnam się poczuć stara?
O i chciałam się pochwalić- kupiłam sobie ostatnio słodkie ubranko dla dzidzi- http://www.dany.pl/images/kolekcja_aktualna/013.jpg - pierwsze z lewej :-) co sądzicie?
Buziaki dla wszystkich kwietniowych mam:-)
no to ja juz na wyrost - bo jutor pewnie nie zajrzę: Sto lat, sto lat, sto lat!!!!!!!!
Ubranko śliczne

Jak dziś humorki i samopoczucie?
pomijając niewyspanie to chyba nieźle, wyprawiłam małą czarownicę do przedszkola (halloween

Dużo zdrówka!!!! I to mi przypomina o tym, że muszę wziąć swójA co u mnie jestem chora od wczoraj biore antybiotyk niby lekka poprawa jest ale...

aniolek20k
Fanka BB :)
widze ze jest tu nas sporo z listopada

aha83
kwietniówka '09
widze ze jest tu nas sporo z listopada![]()
No zgadzam się, też to zauważyłam.
Czyli SKORPIONY, a więc kochane koleżanki skorpionki coś dla nas:
Skorpion to najsilniejszy ze wszystkich znaków zodiaku posiadający jednocześnie najtrudniejszy charakter. Skorpion cierpi na nadmiar energii życiowej. Uzewnętrznia się to w jego wielkim dynamizmie, aktywności, sile ducha i charakteru. Działa z pasją i odwagą, ma nieustanną chęć działania. Zmaga się z życiem i uwielbia to.
Praca pochłania go całkowicie, wykonuje ją z pasją i wytrwale zmierza do celu - nie dla sławy ani kariery, lecz z autentycznego pragnienia działania.
W towarzystwie słynie z ciętego języka i autorytatywności. Niestety, Skorpion jest podejrzliwy i nieufny, bardzo pamiętliwy i pesymistycznie nastawiony do życia. Często - mściwy.
W miłości namiętny i zachłanny. Posiada silnie rozwinięty seksualizm i trudno wytłumaczalny magnetyzm. Kieruje się wyłącznie emocją. Współżycie z nim jest trudne - jest humorzasty i zazdrosny, lubi dominować. Biada temu, kto go zrani. Skorpiony są zwykle bardzo atrakcyjne i pociągające. Ich uczucie bywa silne, głębokie i trwałe.
Dzieci-Skorpiony są inteligentne i bystre, bardzo zdolne i chłonne, ale trudne do wychowania, nieposłuszne i krnąbrne. Są nadmiernie ruchliwe i żywe.
Sorki za obszerność opisu skorpiona.

Ja się napewno z wieloma cechami zgodzę, ale niektóre stanowczo nie należą do mnie.
Buźka
reklama
No więc będę się czuła młodo
ech...poszłam pod prysznic i jak nagle się głodna zrobiłam tak na maksa to zasłabłam...mój J mnie przerażony z podłogi zbierał...nie lubię takich sytuacji:-(
A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki

ech...poszłam pod prysznic i jak nagle się głodna zrobiłam tak na maksa to zasłabłam...mój J mnie przerażony z podłogi zbierał...nie lubię takich sytuacji:-(
A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki
Ostatnia edycja:
Podziel się: